eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 Televue nagler 22mm Type 4 σε εξαιρετική κατάσταση: δεν έχει καθαριστεί ποτέ, γυαλί, επιστρώσεις, σώμα, βαρελάκι καθαρά χωρις σημάδια ή φθορές, μονάχα λίγοι κόκκοι σκόνης. Ερχεται πλήρης, καπάκια Televue, pupil guide, τα χαρτιά του, υλικά συσκευασίας, αυτοκολλητάκι TV και το κουτί του. Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης και έχει αγοραστεί καινούργιος. Από τότε που έδωσα τον 41 panoptic για να πάρω μια ευκαιρία που είχε παρουσιαστεί για έναν μεταχειρισμένο 31μμ nagler, ο 22άρης έχει μείνει σε απραξία. Πρακτικά στο πεδίο συνήθως περνάω από τον 31 (90Χ) κατευθείαν στον 17άρη (164Χ) χωρίς το ενδιάμεσο του 22άρη (127Χ). Στο νευτώνειο και στο διοπτρικό ούτως ή άλλως προτιμώ τον 31.Έχω κρατήσει το συγκεκριμένο προσοφθάλμιο πολύ καιρό τώρα σε απραξία αλλά κάποτε κάποια πράγματα πρέπει να φεύγουν για να γίνει χώρος για άλλα.. Έχω ανεβάσει την αγγελία και σε site του εξωτερικού αλλά θα προτιμούσα να μείνει Ελλάδα.Τιμή: 270 ευρώ.Ευχαριστώ,Ηλίας.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 *ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ*Ευχαριστώ Λευτέρη και καλές παρατηρήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα