Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα την KODAK Z1015IS από τον Κατερέλο αλλά το τρυπάκι της DSLR με χτύπησε πάλι. Αποφάσισα να την δώσω στο κουτί τις με όλα τα παρελκόμενα και μαζί ένα ταχυφορτιστή ταξιδίου και δύο επιπλέον μπαταρίες στην τιμή των 180 ευρώ. Η μηχανή είναι άψογη και έχει τραβίξει λιγότερες απο 1000 φωτογραφίες. SPECS: http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=13041&pq-locale=en_GB PM για επικοινωνία. Φιλικά Κωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Μαζί δίνεται δώρο και μία SD SANDISK EXTREME II χωρητικότητας 2 Giga. Φιλικά Κωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Νέα τελική τιμή 170 Ευρώ και δώρο μια θήκη για την μηχανή. Φιλικά Κωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Καλημέρα σε όλους Επειδή δεν βλέπω κίνηση κάνω άλλη μια γεναία κίνηση, 150 Ευρώ νέα τιμή, ειδάλως την κρατάω για videocamera. Φιλικά Κωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Φίλε Hawkwind78 να ρωτήσω ένα φίλο μου που θέλει να πάρει κ σου λέω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα. Η μηχανή επωλήθει. Φίλε Νίκο σε ευχαριστώ καλές φωτογραφίες. Φιλικά Κωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα