Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Και μην κλεβετε στα αποτελεσματα... http://www.mensa.no/olavtesten/index_2.html
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Θα το κάνω όποτε βρώ χρόνο..Λίγο που το κοίταξα φαίνεται εξαιρετικό!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Το σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου η Ελληνική Μένσα διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τεστ IQ. Θα οργανώσουμε εκδρομή απο το www.physicsforum.gr και θα παμε να δούμε τι παίζει.. Όσοι πιστοί βορειοελλαδίτες προσέλθετε.. Όποιος θέλει να έρθει και στη συνάντηση του φόρουμ μας, ας μου στείλει π.μ.
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Τηλεμαχε, εννοεις οτι θα πατε να δωσετε ολοι μαζι?Ενημερωνω απλως οτι χρειαζεται να πληρωσετε για το τεστ, κοντα στα 30 ευρω νομιζω.
dimpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Να πληρώσεις κάποιον για να σου πεί αν είσαι έξυπνος?Δεν μου ακούγεται και τόσο έξυπνο. ΥΣ πολύ έξυπνο πάντως από την μεριά τους(MENSA) Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Χμμμμ, υπαρχουν ομως και πραγματα που δεν γνωριζεις....Αν εκανες ενα ψυχολογικο τεστ, σαν εκεινο με τις 500 τοσες ερωτησεις που δειχνει αν και ποσο εχεις ψυχολογικα προβληματα το γνωριζεις?Για να το κανεις θα επισκεπτοσουν επαγγελματια ψυχιατρο ή ψυχολογο μαλλον.Θα πληρωνες δηλαδη.Αν θελεις να κανεις τεστ iq εκτος της mensa, θα επρεπε μαλλον να απευθυνθεις σε ενα επαγγελματια, ψυχιατρο ή ψυχολογο.Θα πληρωνες παλι δηλαδη...Εξαλλου και η mensa νομιζω οτι συνεργαζεται με τετοιους ειδικους - στελνει τα τεστ σο εξωτερικο απο τα λιγα που γνωριζω...
Vagg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 σιγουρα δεν ειναι "ο,τι και ο,τι" τεστ και πιστευω θα ειναι εμπιστο..(καμια σχεση με αυτα που δεν ξερεις αν ισχυουν ή οχι απο διαφορα -σχεδον αγνωστα site που βλεπουμε) οποτε αυτος ειναι και ο λογος που δινεις και το χρηματικο ποσο..και γενικοτερα πια βλεπω πως οταν κανεις σοβαρα τεστ(με διαφορα θεματα ειτε iq ειτε επαγγελματικου προσανατολισμου ειτε ψυχολογικα) με ειδικους σιγουρα καταθετεις κατι..."συμβολικο" Τα παντα ρει...
dimpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Ρε παιδια το πρόβλημα δεν έγκειται στην αξιοπιστία του (αν και εξετάζει μόνο δύο κλάδους, αφήνοντας άλλους όπως πχ συναισθηματική νοημοσύνη) αλλά το κατά πόσο κάποιος έχει ανάγκη να του πουν επί πληρωμή ότι είναι έξυπνος.Αν είσαι έξυπνος δεν θα πληρώσεις για να σου πει κάποιος ότι είσαι.Τώρα αν η Sharon Stone και πολλοί άλλοι ψάχνουν την μοναδικότητα δεν τους φταίμε εμείς.Κάπως έτσι δημιοργήθηκαν από κάστες ανθρώπων διάφορες στοές στην ιστορία, που νόμιζαν ότι ήταν ποιό έξυπνοι, από τον όχλο ή τη μάζα όπως αποκαλούσαν τους λαούς.Η MENSA έχει αρχίσει να γίνεται το ίδιο.Ένα κλειστό club ανθρώπων που έχουν σκορ >135 (όχι iq) στο συγκεκριμένο τεστ.Γνωρίζετε ότι είναι αδύνατον να μερρήσουμε την εξυπνάδα κάποιου?Θυμηθείτε τον <άνθρωπο της βροχής>.Ήταν έξυπνος ή χαζος?Laskos εγώ για τα ψυχολογικά μου πάω σε μιά ταβέρνα με καλή παρέα βαράω μια πιατέλα κρέας πίνω και ένα κιλό κρασί και είμαι οκ.Από να μου τα πάρει η ΜΕΝΣΑ καλύτερα να μου τα πάρει ο μπαρμπα Γιάννης με το κουτούκι... Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Βοώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Ενημερωνω απλως οτι χρειαζεται να πληρωσετε για το τεστ, κοντα στα 30 ευρω νομιζω. Να πληρώσω και απο πάνω για να βγει ένας αριθμός και να μου πει κατα πόσο είμαι έξυπνος ή βλάκας;;;Ευχαριστώ δεν θα πάρω Και τζάμπα να ήταν δεν θα έπαιρνα. Αδιαφορώ όσο δεν πάει για αυτού του είδους τα "τεστ".
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 ε, ενταξει βρε παιδια, μην πληρωνετε, καντε απλα δωρεαν το παραπανω τεστ...Και πεστε μας και τα αποτελεσματα
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Laskos εγώ για τα ψυχολογικά μου πάω σε μιά ταβέρνα με καλή παρέα βαράω μια πιατέλα κρέας πίνω και ένα κιλό κρασί και είμαι οκ.Από να μου τα πάρει η ΜΕΝΣΑ καλύτερα να μου τα πάρει ο μπαρμπα Γιάννης με το κουτούκι... Σωστοοοος!!! Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Τα ολοκληρωμένα τέστ για το IQ όπως πρωτοκαθορίστηκαν από τον επιστήμονα που τα εισήγαγε υπάρχουν σε βιβλίο (2 τεύχη) με πλήρεις οδηγίες, σκεπτικό και ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Αν κάποιος θέλει μπορεί να μετρήσει μόνος του το IQ του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνει ένα πρωινό μόνος και απερίσπαστος στο σπίτι του και να είναι ειλικρινής με το χρονόμετρο και τον εαυτό του. Δυστυχώς δεν έχω τα βιβλία εδώ που είμαι για να σας έλεγα τίτλο και συγγραφέα. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Παιδια! Καποιος, δεν θυμαμαι ποιος, ειχε το τεστ και ειχε γραψει εδω το αποτελεσμα. Τωρα ομως εξαφανιστηκε. Τι εγινε? Ντραπηκε?
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Για οποιον θελει να κατανοησει περισσοτερα για τα iq τεστ και να καταλαβει τι ειναι και πως λειτουργουν:http://en.wikipedia.org/wiki/Iq_test
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Παιδια! Καποιος, δεν θυμαμαι ποιος, ειχε το τεστ και ειχε γραψει εδω το αποτελεσμα. Τωρα ομως εξαφανιστηκε. Τι εγινε? Ντραπηκε? Φίλε μου κανείς δεν μπορεί να διαγράψει πόστ εκτός από τους διαχειριστές! Αν κατάλαβες όμως το φόρουμ είχε πρόβλημα αρκετών ωρών με τη μεταφορά δεδομένων σε άλλον server και πιθανότατα δεν έγινε μεταφορά κάποιων τελευταίων δημοσιεύσεων, Άλλωστε γιατί να ντραπεί με 97% που κατάφερε; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά... Κατευθείαν γιατί να πληρώσω να μου πουν αν είμαι έξυπνος η όχι. Η MENSA υπάρχει και αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν είπε ότι θα μου καθορίσει ένας αριθμός τη ζωή μου. Ούτε έχω ανάγκη επιβεβαίωσης απο κανέναν. Ούτε το IQ είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Απλά αντί να πάμε να κάψουμε εγκεφαλικά κύτταρα σε κανα χαζομάγαζο και να φάμε 100 ευρώ ο καθένας.. θα πάμε να λύσουμε τεστ λογικής γιατί θα είμαστε παρέα και θα γουστάρουμε... και μετά θα πάμε κανα bowling και τέλος..όλα τα υπόλοιπα περι επιβεβαίωσης κλπ τα είπατε εσείς. Αυτά... υ.γ.Και μη μου πει κανείς γιατί δεν τα κάνουμε μόνοι μας τα τεστ λογικής, γιατί θα του απαντήσω ότι και συ πας σινεμά δεν κάθεσαι με παρέα να δεις dvd στο σπίτι..
zeg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 αυτοι που θα παρουν τα 100 ειναι οι ποιο εξυπνοι παντως..
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 συγγνωμη για το οφ-τοπικ,αλλα τι σχεση εχει η μενσα με τις ''λοιπες αστρονομικες συζητησεις''? stargazeshots.com
japetus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Αν εκανες ενα ψυχολογικο τεστ, σαν εκεινο με τις 500 τοσες ερωτησεις που δειχνει αν και ποσο εχεις ψυχολογικα προβληματα το γνωριζεις?Για να το κανεις θα επισκεπτοσουν επαγγελματια ψυχιατρο ή ψυχολογο μαλλον.Θα πληρωνες δηλαδη. Μπα, αρκει οταν πας φανταρος να εχεις ενδειξη οτι πας για δοκιμος Τζαμπα θα γινει το τεστ
Laskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2009 λοιπον, ας ανακοινωσω το σκορ που καταφερα στο τεστ, μηπως το ανακοινωσει και καποιος αλλος απο εσας...133 στην πρωτη προσπαθεια φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα