marinos.stargazer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Ακούν μουσική τα μέλη του AstroVox κατά την διάρκεια των αστρονομικών τους παρατηρήσεων?Αν όχι ποιό είδος μουσικής τους αρέσει να ακούν γενικά? Ἀγεωμέτρητος μηδεῖς εἰσίτω
nansy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Aχ μου αρέσει να ακούω μουσική...Κατά την διάρκεια των παρατηρήσεων προτιμώ ελληνική κυρίως εντέχνη(κότσιρα,μαχαιρίτσα,ιωανίδη κτλ..)Γενικά είμαι της ξένης μουσικής rnb,pop και αλλά!!! Υ.Γ Ωραίο θέμα!!! Καλή συνέχεια! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
marinos.stargazer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Καλώς την! Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια? Προσωπικά ακούω Rock-Metal και λίγη έντεχνη μουσική...Αλλά κατά την διάρκεια τών παρατηρήσεων.....Αστρική σιωπή..... Ἀγεωμέτρητος μηδεῖς εἰσίτω
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Well lets see... For observing under the night sky my main artist is Jonn Serrie. I have eight of his cd's. Have been listening to his music since 1991. If one visits amazon.com, you can hear small samples of various albums of his on-line. Here is a link to samples from one of his albums... http://www.amazon.com/gp/recsradio/radio/B00008IUWP/ref=pd_krex_listen_dp_img?ie=UTF8&refTagSuffix=dp_img I also enjoy Cal Tjader (jazz artist), Ray Lynch, Robert Rich and Lisa Morrow "Yearning", Dean Evenson "Ocean Dreams", Vangelis, Tangerine Dream, George Strait (country), Alan Jackson (country), and Garth Brooks (country).Naturally there are quite a few more artists that I listen to. No, I am not the habit of listening to country music when observing unless it is an ecening of bbq's and talking with an ocassional look throught the eyepiece. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Και γω τις περισσοτερες φορες ακουω ελληνικη μουσικη , κυριως εντεχνη αλλα και πιο παλια καθως και rock μπαλαντες .... Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Ένα παρόμοιο θέμα υπάρχει κι εδώ. Βέβαια, υπάρχει μία μικρή διαφορά ως προς το ότι αυτό είναι γενικά θέμα για τη μουσική και όχι μόνο για παρατήρηση. Εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, πάντως, όπως και να'χει, γιατί τόσο μέσα από το τηλεσκόπιο όσο και μέσα από τη μουσική πραγματικά ταξιδεύεις. Και τι καλύτερο από τη σωστή μουσική (υποκειμενικό θέμα ) παρέα με ένα τηλεσκόπιο για να σε βοηθήσουν να περιπλανηθείς στις μαγευτικές γειτονιές του Σύμπαντος. Τόσο κατά την παρατήρηση όσο και γενικά πάντως, προτιμώ να ακούω metal. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
crusader Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 θεωρώ ότι το δίδυμο Κική Σαμίου - Χάρης Κωστόπουλος, απλά δεν υπάρχει. Άλλη διάσταση .... APM Astrograph 107, Baader Steeltrack Focuser, NEQ6 ProATIK 314L+, QHY5, Starlight Xp. USB Filter Wheel http://astrophotographia.blogspot.comhttp://photographiaHD.blogspot.com
blackholesun Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 απο Bryan Ferry μεχρι Def leppard και απο Barry White μεχρι Marlin Manson απο παλιους Roy orbinson ,Elvis, Kυριες επιροεςJoe Satriani, Steve Vai, Jimi Hendrix, Frank Zapa klt Αλλα για παρατηρηση μονο ενας με κανει και νιωθω απολυτα , Μιchael Cretu - τα γνωστα αλμπουμ τον E N I G M A ειδικα το posteriori ειναι ειδικα φτιαγμενο για παρατηρηση...
tsan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Θα έλεγα πως κατά την διάρκεια της παρατήρησης ποτέ δεν έχω ακούσει μουσική. Απλά νομίζω πως εκείνη τη στιγμή "βυθίζομαι" μέσα στη θέα που μου προσφέρει το τηλεσκόπιο... Γενικότερα όμως ακούω κλασσική, έντεχνη και λίγη rock μουσική! Με εκτίμηση tsan
ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Μπορω να κανω μια προταση ,δεν σας λεω οτι ειναι μοναδικη για να την ακους οταν εισαι μονος με το συμπαν απλα σας λεω να την δοκιμασετε και μου λετε εσεις τη γνωμη σας μετα.Sacret Spirit.Χανεται μαζι σας στα αστρα. My Page:http://tinyurl.com/ukastroorhttp://arcadia.us.to/~sv1uk
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Κυρίως κλασική κ rock. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Vagg Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 κατα τη διαρκεια γενικης παρατηρησης...οπως λεει και ο marinos-stargazer "αστρικη σιωπη..." xd βυθιζεσαι στο μεγαλειοο απο κει και περα...εντεχνο και ροκ ελληνικο και ξενες μπαλαντες.. ! Τα παντα ρει...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Ακούν μουσική τα μέλη του AstroVox κατά την διάρκεια των αστρονομικών τους παρατηρήσεων?Αν όχι ποιό είδος μουσικής τους αρέσει να ακούν γενικά? Γειά σου γείτονα, και καλωσήρθες στο forum! Προσωπικά δεν το συνηθίζω να ακούω μουσική την ώρα της παρατήρησης. Πιο πολύ εκτιμώ την απόλυτη ησυχία (ειδικότερα σε εξορμήσεις εκτός πόλης) όπου μπορώ να έχω τη πλήρη προσοχή στο πρόγραμμα μου χωρίς να με αποσπά τρίτος παράγοντας. Γενικότερα τώρα, είμαι μεγάλος fan της ηλεκτρονικής μουσικής και δε της Trance. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Armin van Buuren, Cosmic Gate & Ferry Corsten. Σε εκτίμηση έχω επίσης τους Airbase, Mauro Picotto, Tiesto, Above & Beyond, Paul van Dyk, Vincent de Moor και αρκετούς άλλους. Για τον Βαγγέλη Παπαθανασίου ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Ο άνθρωπος απλά δεν παίζεται! Για μένα είναι ο υπ αριθμόν 1 συνθέτης στον πλανήτη
marinos.stargazer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Μου αρέσει που έχει ανταπόκριση το θέμα!! Αν και οι "ώρες πτήσης" μου είναι λίγες, προτιμώ την ησυχία όταν παρατηρώ.. (όπως είπα και παραπάνω). Μένω σε πόλη, δουλεύω part-time ως dj και η ησυχία είναι πολύτιμη για μένα, πόσο μάλλον κατά την διάρκεια αστρονομικών παρατηρήσεων Κατά τα άλλα Hendrix, Doors, Pink Floyd (αυτοί και αν αποτελούν must για αστρονομική παρατήρηση!!!), Jethro Tull, Wisbone Ash, Iron Maiden, Metallica, Pantera, System Of A Down αλλά και διάφορα άλλα ετερόκλητα είδη μουσικής με γνώμονα βέβαια την ποιότητα και το προσωπικό μου γούστο. (Massive Attack, κλασική μουσική και άλλα)Καλή συνέχεια παιδιά!!! Ἀγεωμέτρητος μηδεῖς εἰσίτω
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 http://physicseyes.blogspot.com/2008/11/blog-post_894.html Ρίξτε μια ματιά και στις δικές μου προτιμήσεις γενικότερα για τη μουσική (όχι την ώρα της παρατήρησης) και πως αυτες συνδεονται με την αστρονομία..
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Κατά τη διάρκεια παρατήρησης σπάνια ακούω, αλλά δεν είναι εύκολο να παρατηρείς ακούγοντας heavy metal
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Οδηγώντας προς το σημείο παρατήρησης, ακούμε classic rock, δυνατά τραγούδια για να ανεβάζουμε ψυχολογία. Κατά την διάρκεια της παρατήρησης απολαμβάνουμε την νύχτα σε όλο της το μεγαλείο (έναστρος ουρανός, ήχοι πουλιών, ζώων κλπ), και σιγοτραγουδάμε και κάποιο τραγούδι που μας κόλησε από πριν. Κατά την επιστροφή, όντας κουρασμένοι, και για να μην αποκοιμηθουμε στο τιμόνι, βαζουμε δυνατα heavy metal (Metallica, Maiden κλπ) για να ανάβουνε λίγο τα αίματα. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 τελικά είμαστε πολλοί οι χαζομεταλάδες
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Οδηγώντας προς το σημείο παρατήρησης, ακούμε classic rock, δυνατά τραγούδια για να ανεβάζουμε ψυχολογία. Κατά την διάρκεια της παρατήρησης απολαμβάνουμε την νύχτα σε όλο της το μεγαλείο (έναστρος ουρανός, ήχοι πουλιών, ζώων κλπ), και σιγοτραγουδάμε και κάποιο τραγούδι που μας κόλησε από πριν. Κατά την επιστροφή, όντας κουρασμένοι, και για να μην αποκοιμηθουμε στο τιμόνι, βαζουμε δυνατα heavy metal (Metallica, Maiden κλπ) για να ανάβουνε λίγο τα αίματα. Κάτι τέτοιο κάνω κι εγώ! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
sw1jgw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Pink Floyd. Συμπαντικη μουσικη http://sw1jgw.50webs.net/
quendi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Γενικά ακούω rock και metal αλλά κατά τη διάρκεια της παρατήρησης δεν ακούω μουσική γιατί μου αποσπά την προσοχή και προτιμώ να είμαι προσκολλημένος στη θέα διαμέσου του τηλεσκοπίου και του ουρανού αλλά και να αφουγκράζομαι την ηρεμία της νύχτας. Αλλά πριν την παρατήρηση και μετά, η μουσική επιβάλλεται!!! Πάντως 1-2 φορές που έτυχε να παίζει κλασσική και pink floyd ήταν πολύ ταιριαστό!!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Rotting Christ? Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
sw1jgw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 βεβαια εγω ακομα δεν εχω κανει οπτικη παρατηρηση. οποτε μονο οι pink floyd μου εμειναν. καθως εχω παρει ενα dob αλλα δεν εχω τολμησει να ερθω ακομα.... αλλα το ειπα οπως το φανταζομαι... Your eyes are like black holes in the sky http://sw1jgw.50webs.net/
sw1jgw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 ας πουμε κοτσιρα δε θα μπορουσα αλλα δειτε τι εννοω http://sw1jgw.50webs.net/
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 (με πολύ Espenak) (το official)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα