nio22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 καλησπερα παιδες!Smileειναι κανεις για μια βραδια στο......οχι στο λεβερκουζενSmileστον κιθαιρωνα για σημερα!!!!! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 δεν ψηνεται κανεις αλλος?.μην ημαστε μονο εγω και ο casperino. θα μας φανε τα τσακαλια που δεν εχει meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 παιδες ακυρο!!!!!αφου δεν ψηνεται κανεις......παμε αλλη μερα!!!που δεν θα εχει και φεγγαρι meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
ourania Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Γειά σας παιδιάΣας διαβάζω και ζηλεύω ! Καθαρούς ουρανούς να έχετε και ελπίζω να σας δω σύντομα σε καμιά σαββατιάτικη εξόρμηση.
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2009 σημερα εγω ηλθα αθηνα και ειμαι μεσα για την παρασκευη, σαββατο (16-17/10) που μας ερχεται μιας και θα ειμαι μια εβδομαδα αθηνα (εχω και το dobακι μαζι μου για καθε ενδεχομενο ) Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα