astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 Με την ομιλία του προέδρου της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Νάουσας αστροφυσικού Χαρίτωνος Τομπουλίδη «Από τον Γαλιλέο Γαλιλέι στον Στίβεν Χόκινγκ. 400 χρόνια αστρονομίας», στην Εστία Μουσών της Νάουσας στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 20.00, θα κλείσει και ο εορτασμός του Παγκόσμιου Έτους Αστρονομίας 2009 στη Νάουσα. Η επόμενη ομιλία που θα είναι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, θα είναι αφιερωμένη στην NASA με εισηγητές την Μαρία Κρικέλη και τον Χαρίτωνα Τομπουλίδη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
nansy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 31 Οκτώβριου στη Νάουσα!!!! Καλά για Νοέμβριο δεν το συζητώ είναι δεδόμενο!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
tasco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 εγω το πιο σιγουρο ειναι να παω το Νοεμβριο.Τωρα για τον Οκτωβριο δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορεσω.
nansy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Μια ερώτηση...Ανδρέα που βρήκες αυτήν την είδηση?..γιατί το έψαξα και δεν το βρήκα πουθενά.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 Μου την έστειλαν με email από τη Νάουσα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα