dimkasta Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Πραγματικά συγχίζομαι με πράγματα που δεν έχουνε manual ή έχουνε απλά κακό... Αγόρασα την πολική της skywatcher για την EQ3-2. Αλλά δεν ξέρω πως να την εγκαταστήσω ούτε αν βγαίνει το στεφάνι της, μια και η στήριξη έχει ήδη δικό της. Επίσης, η στήριξη φαίνεται να έχει ένα εσωτερικό λαστιχάκι που δεν αφήνει τη διόπτρα να γυρίσει με τίποτα... Απλά την βάζω κάθετα για να διαβάζονται κανονικά τα γράμματά της στους αστερισμούς? Έψαξα στο google, αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάτι κατατοπιστικό... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Simple Photography
babgia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Η διόπτρα πρέπει να τοποθετηθεί σταθερά στη σωστή θέση δεν πρέπει να γυρνάει, απλά μετά γυρνάς ολόκληρη τη κεφαλή.Δυστηχώς δεν ξέρω την βάση για περισσότερα, αν την δω ίσως........ Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Papabiris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 οταν συναντηθουμε αυριο τριτη εκει που λεμε θα εχετε την ευκαιρια να βγαλετε καμια ακρουλα I will bring my needle just in case...
dimkasta Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Πρέπει να λύνεται και να μένει μόνο η διόπτρα, χωρίς τους δείκτες, για να μπαίνει ολόκληρη μέσα.Δυστυχώς δεν έχω τόσο μικρό αλενάκι... Simple Photography
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα