matman1975 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 Ο φακός αυτός, από το καλοκαίρι του 2007 που βρίσκεται στο "οπλοστάσιό" μου, με βοήθησε να πετύχω διακρίσεις και να κερδίσω βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς άγριας φύσης όπως του "BBC Wildlife Photographer of the Year" αλλά και του "National Wildlife Federation", κι επιπλέον μου άνοιξε το δρόμο για μια δεύτερη καριέρα σαν φωτογράφος άγριας φύσης, αφού πλέον συνεργάζομαι με αμερικάνικες και βρετανικές βιβλιοθήκες εικόνων, οι οποίες και πωλούν τις φωτογραφίες μου από τα ταξίδια μου στην Αφρική.Η ποιότητα της εικόνας που δίνει είναι χωρίς ίχνος υπερβολής απίστευτη! Φοβερό κοντράστ, εξαίρετη απόδοση χρωμάτων και λεπτομερειών, ταχύτατη αυτόματη εστίαση και πάνω απ΄όλα οξύτατο είδωλο....ανήκει άλλωστε στην επαγγελματική σειρά "L" της Canon, την οποία χρησιμοποιούν χιλιάδες επαγγελματίες φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο.Ο λόγος που τον θέτω υπό πώληση είναι ότι πλέον ήρθε ο καιρός για μένα να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να αναβαθμιστώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψω αρκετές χιλιάδες ευρώ για τον νέο μου φακό...οπότε αυτός.... πρέπει να φύγει. Είναι σε απολύτως άψογη κατάσταση, τόσο αισθητικά (δεν υπάρχει η παραμικρή γρατζουνιά στο χρώμα), όσο μηχανικά (το autofocus δουλεύει τέλεια), όσο και οπτικά (από την πρώτη μέρα χρήσης φορά φίλτρο UV Hoya, ως εκ τούτου ο φακός δεν έχει εκτεθεί σε σκόνη, υγρασία κλπ και είναι σαν καινούργιος).Καινούργιος (χωρίς το φίλτρο Hoya το οποίο έχει τιμή 60ευρώ) κοστίζει 1231ευρώ (www.adorama.gr)Η τιμή που ζητάω εγώ (με το φίλτρο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται ως δώρο) είναι 1000ευρώ.Σας παραθέτω κι ένα link www.photo.net/photos/matman1975 στο οποίο μπορείτε να δείτε μέρος των εικόνων "σαφάρι" που έχω τραβήξει με αυτόν το φακό, ώστε να πάρετε μια γεύση της ποιότητάς του. Ευχαριστώ πολύΜάττας Θοδωρήςτηλ. 6977664892 ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
matman1975 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2009 Παιδιά ο φακός πωλείται πλέον στα 850ευρω και η μείωση αυτή είναι τελική, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα τον αποσύρω. ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
Προτεινόμενες αναρτήσεις