Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Γεια σας παιδιά, ήθελα να εγκαταστήσω κάποιο αστρονομικό πρόγραμμα στο pocket pc (HTC d2) το οποίο τρέχει λογισμικό windows mobile 6.1. Υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές δωρεάν πρόγραμμα (όχι να έχει τρελά πράγματα) ή μόνο τα PocketStars & Αstromist;

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Εξαρταται απο το τι ενοεεις αξιοπρεπες. Οσα εχω δοκιμασει , σε Palm, Symbian και Java ειναι ολα ψιλο-πατατες.

Τελικα αγορασα και εγω το astromist (σιγα τα λεφτα σε σχεση με το τι αγοραζουμε σε αυτο το χομπι....) και δεν το μετανοιωσα. Απο αλλο φιλο που το αγορασε -μετα απο προτροπη μου- ακουσα παραπονα οτι η οθονη ειναι πολυ μικρη και δυσαναγνωστη (που πιθανοτα να ειναι αληθεια σε Win mobile λογω της αναλυσης, το λεει και ο συγραφεας του). Εγω στο Palm δεν το αλλαζω με τιποτα παντως.

Δημοσιεύτηκε
Έβαλα αρχικά την free έκδοση του Astromist και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά, έχει πολλά χρήσιμα πράγματα (περίμενα πολύ λιγότερα) και δεν θέλω κάτι παραπάνω για το κινητό προς το παρόν, ίσως βέβαια το αγοράσω στο μέλλον γιατί πράγματι είναι εντυπωσιακή η full version.

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Γεια σας παιδιά, ήθελα να εγκαταστήσω κάποιο αστρονομικό πρόγραμμα στο pocket pc (HTC d2) το οποίο τρέχει λογισμικό windows mobile 6.1. Υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές δωρεάν πρόγραμμα (όχι να έχει τρελά πράγματα) ή μόνο τα PocketStars & Αstromist;

δες πμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης