quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 Γεια σας παιδιά, ήθελα να εγκαταστήσω κάποιο αστρονομικό πρόγραμμα στο pocket pc (HTC d2) το οποίο τρέχει λογισμικό windows mobile 6.1. Υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές δωρεάν πρόγραμμα (όχι να έχει τρελά πράγματα) ή μόνο τα PocketStars & Αstromist; Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Κοίτα κ εδώ Παναγιώτη http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=10285&highlight=astromist Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Εξαρταται απο το τι ενοεεις αξιοπρεπες. Οσα εχω δοκιμασει , σε Palm, Symbian και Java ειναι ολα ψιλο-πατατες. Τελικα αγορασα και εγω το astromist (σιγα τα λεφτα σε σχεση με το τι αγοραζουμε σε αυτο το χομπι....) και δεν το μετανοιωσα. Απο αλλο φιλο που το αγορασε -μετα απο προτροπη μου- ακουσα παραπονα οτι η οθονη ειναι πολυ μικρη και δυσαναγνωστη (που πιθανοτα να ειναι αληθεια σε Win mobile λογω της αναλυσης, το λεει και ο συγραφεας του). Εγω στο Palm δεν το αλλαζω με τιποτα παντως.
quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2009 Έβαλα αρχικά την free έκδοση του Astromist και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά, έχει πολλά χρήσιμα πράγματα (περίμενα πολύ λιγότερα) και δεν θέλω κάτι παραπάνω για το κινητό προς το παρόν, ίσως βέβαια το αγοράσω στο μέλλον γιατί πράγματι είναι εντυπωσιακή η full version. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
papg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2009 Γεια σας παιδιά, ήθελα να εγκαταστήσω κάποιο αστρονομικό πρόγραμμα στο pocket pc (HTC d2) το οποίο τρέχει λογισμικό windows mobile 6.1. Υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές δωρεάν πρόγραμμα (όχι να έχει τρελά πράγματα) ή μόνο τα PocketStars & Αstromist; δες πμ
quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2009 Δωρεάν προγράμματα αστρονομίας για pocket pc/WM:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-astronomy.html Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα