BorgDrone Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 Πωλείται λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό: CPU: Intel Core2 Duo @ 2,4GHzRAM: 2,00GBHD: 2x160GB SATAMonitor: 17” WidescreenGraphics card: NVIDIA GeForce 8600M 16MBDVD-RW Lightscribe Double LayerBluetoothWebcam ενσωματωμένη στην οθόνηΕνσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο Δώρο: Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι Microsoft και εκτυπωτής inkjet HP D1560!Τέλεια κατάσταση. Εχει χρησιμοποιηθεί μόνο ως σταθερός Η/Υ με καμμία μετακίνηση.Συμπεριλαμβάνονται οι αποδείξεις αγοράς από Multirama.Τιμή: 300 Ευρώ. Στείλτε π.μ. Ευχαριστώ,Γιάννης Σουρβίνος C8-NCG-5 Advanved GT Elementary, my dear Data!
glamt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Εστειλα πμ Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
babgia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Και εγώ του έχω στήλει από χθες αλλά δεν έχει απαντήσει, πιθανόν έχει κάποια δουλειά & δεν τα έχει δει. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
BorgDrone Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Καλημέρα φίλοι αστροβοξίτες. Μόλις κατάφερα να ελέγξω την αλληλογραφία.Φαίνεται ότι ξέχασα να γράψω τα βασικά. Λοιπόν έχουμε:Μάρκα και μοντέλο: HP Pavilion dv9680evΑγοράστηκε: 10/01/2008 από Multirama. Εχω την απόδειξη αγοράς.Λειτουργικό σύστημα: Windows XP Αγγλικά με SP3.Μνήμη κάρτας γραφικών: 512MB όπως αναφέρεται στις ιδιότητες αντί 16ΜΒ όπου έγραψα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για τα χαρακτηριστικά της μηχανής, επισυνάπτω δύο εικόνες. Ευχαριστώ,Γιάννης Σουρβίνος C8-NCG-5 Advanved GT Elementary, my dear Data!
pascal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Εστειλα πμ . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα