vossinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Το http://www.astronomy2009.gr/ πλέον είναι ανενεργό. Δεν φρόντισαν τουλάχιστον να βγεί το 2009??? Βοσινάκης Ανδρέας
Peri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Περικοπες στο προυπολογισμο...Η σελιδα ειναι κατω καμποσο καιρο τωρα (νομιζω) Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 περιμενετε ρε παιδια ,τι παει να πει περικοπες στον προυπολογισμο???δηλαδη για χαρη μερικων που καταχρεωνουν την χωρα θα πρεπει να σταματησει καθε πολιτιστικη δραστηριουητα??? στο μετρο διαφημιζουν τακτικα το διεθνες ετος αστρονομιας,ομως τελικα μου φαινεται μονο διαφημιση ηταν για τους αρμοδιους και οχι διεθνες ετος. ντροπη αν εκλεισε για αυτον τον λογο. stargazeshots.com
vossinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Ετσι κι αλλιώς ενα domain εχει ισχυ για δυο χρόνια. Και η φιλοξενία σε σερβερ απαιτεί ενα γελοίο ποσό. Πόσο καιρό είναι κλειστή άραγε? Εγω τώρα την είδα. Αφαίρεσα το λινκ και απο το http://iya2009gr.blogspot.com/ Τι να πείς... Βοσινάκης Ανδρέας
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 απαραδεκτο και ομως ελληνικο! καποια ενημερωση απο καποια αρμοδια αρχη δεν μπορει να δοθει,δηλαδη παει τελειωσε ΄΄και πολυ το κρατησαμε '' δηλαδη??? stargazeshots.com
atma Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Αν δέν το καταλάβατε ακόμη,έχουμε χρεοκωπήσει και οικονομικά..Σε όλους τους άλλους τομείς έχουμε χρεοκωπήσει εδώ και καιρό. "The study of money, above all other fields in economics, is one in which complexity is used to disguise truth or to evade truth, not to reveal it. The process by which banks create money is so simple the mind is repelled. "John Kenneth Galbraith (1908- ), former professor of economics at Harvard,
vossinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Απ' οτι ειδα το domain λήγει το 2011. Αρα τελείωσε το hosting. Βοσινάκης Ανδρέας
vossinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Επικοινώνησα με τον κ. Ζούλια (υπέυθυνος της σελίδας) και μου είπε οτι εγινε μεταβίβαση (μάλλον του παρόχου). Το διόρθωσε και τωρα δουλευει η σελίδα... Βοσινάκης Ανδρέας
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Φιλε Μιχαλη, θα σε διορθωσω. Μαλλον θα επρεπε να πεις ''Απαραδεκτο, ΑΡΑ ελληνικο''.Απο την αλλη, το εχω δει και εγω στο μετρο παρα πολλες φορες που το διαφημιζουνε. Αμα το κοβανε κι απο κει, τι να πεις..... Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 αν λειτουργει οκ! αλλα αν ηταν εκτος λειτουργιας για καιρο τοτε ηταν αμελεια! stargazeshots.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα