Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Είναι προσεγμένο και αγρατσούνιστο εκτος απο τα σημάδια στην ΝτοτεταλΤο δίνω για να πάρω ένα μεγάλο 14αρι η και ΜεγαλυτεροΜε Καθαρά οπτικα ανέγκιχτα.Συνοδέυεται με βαλίτσα αλουμηνίου με εσωτερικό προστατευτικο.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στήλει πμ η τηλεφωνικά στο699 35 42 140Ευχαρηστώ.Την τιμή την λέω μόνο με πμ η τηλεφωνηκά.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Είναι προσεγμένο και αγρατσούνιστο εκτος απο τα σημάδια στην ΝτοτεταλΤο δίνω για να πάρω ένα μεγάλο 14αριΜε Καθαρά οπτικα ανέγκιχτα.Συνοδέυεται με βαλίτσα αλουμηνίου με εσωτερικό προστατευτικο.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στήλει πμ η τηλεφωνικά στο699 35 42 140Ευχαρηστώ.Την τιμή την λέω μόνο με πμ η τηλεφωνηκά.Πουληθηκε! Πάει Αθηνα! Αυριο πρωι σε καλα χέριαΚαλορίζικο! Ευχαρηστώ!Παμε Ψιλα!σε Ιντσες!
Laskos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Το γυρνας στην οπτικη παρατηρηση Χρηστο??
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Εννοείται!Δεν υπάρχει καλύτερο απο το να στήσεις ένα μποπ και να ξεκινας παρατηρηση κατευθειαν.... με ένα μεγάλο τηλεσκόπιο οταν ξερεις που είναι ένας μακρινος γαλλαξίας τον βλέπειςΤο goto Χρειάζεται όταν θέλεις να φωτογραφήσεις πχ NGC 7000 Αλλα με λίγοτερα λόγια ένα μεγάλο κατοπτρο αντικαταστα ένα σύνχρονο τηλεσκόπιο με ηλεκρονικα και μικρα οπτικα αφου θέλουμε να δούμε μακρια.. ενω με το 8αρι δεν βλέπεις το λιγοστο φως που ερχεται μεχρι την γη απο τοσο μακρια.Βρεστε το μ57 στην λιρα με 8ιντσοΜε δυσκολία Διακρίνεται η θέση τουΕκτος αν είμαι Στραβος!Σχεδον Δεν φαίνεται αν Θυμάστε ενώ με 14Ίντσες η 20 θα φαίνεται. Συνφωνείται.
Laskos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Προσωπικα συμφωνω απολυτα.Αλλα δεν εχω μπλεχτει με φωτογραφια...
nik71 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Που θα το κουβαλας αυτο το θηριο ρε Χρηστο,στο χωραφι εκει πισω που μου'χες πει καποτε?Καλο κουραγιοΥ.Γ θα κανεις και μπρατσα Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Προς LaskosMην Μπλέξεις με φωτογραφία εκτος και έχεις χρήμμα και δεν ξερεις τι να το κανεις ,...τοτε έχει λύσηΑστροφωτογραφίαΞεκινας με 1-2 μινιατικα αξια εξοπλισμου δηλαδη 1500 ευρω και μετα γίνονται και 15 χιλ.και παραπάνω ανάλογα με το τι θες να κάνειςΕνω η παρατήρηση έχει αλλη χάρηΠέρνεις ένα θυρίο απο την στηγμή που έχω μερος και χώρο και ξεκιν'ω για κομητες!Δεν έχει τελιωμο και ατενίζεις συνέχεια σε όλη την έκτασή σου όλο το χρόνο και πάλι και πάλι.Φωνάζεις και παρέα που ήδη έχω 5-6 ατομα που τους αρέσει να βλέπουν και ειδικα με το νεο που θα παρω θα τρελαθουνΣουβλάκια Μπίρες κερνανε και Τσικουδιες δεν Υστερουν σε αυταΩρες ωρες βλέπω και κανα παραπάνω αστερι μεσα στο προσοφθάλμιο.
Mich Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Αν αγοράσεις το 14 του Karavatzio για να έχεις μια εικόνα περίπου γιατί μιλάμε κοίτα το δικό μου, αν και μπορώ να σου πω ότι το σηκώνω μόνος άνετα, φαίνεται βαρύ αλλά δεν είναι και τόσο, περισσότερο δυσκολεύει ο όγκος. Παρόλα αυτά είναι όλα τα λεφτά. ΦιλικάΜιχάλης ΟΟ 14 Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Κ.Μιχάλη Ευχαρηστώ για την κατατοπιση σας Αυτα ειναι τηλεσκοπιαΒλεπεις Αμυδρα αστερια που βρισκονται πολυ μακριαΤο θεμα είναι ότι μολις μασω κανα 2χιλιαρο θα το διαθεσω σε ένα χρεος που εχω και δεν θα μείνει τιποτα... οποτε θα αργυσω λιγο να το παρω,, το όποιο τηλεσκόπιο ναναι αυτό Θα μεινω για λιγους μήνες χωρίς τηλεσκόπιο και ειναι λίγο δύσκολο.Το τηλεσκόπιο σου είναι μεγάλο και φανταζομαι το δικο μου που το σκευτωμαι και 20 αρι ποσο θα δείχνει με μένα.Μεγαλύτερο αν το παρω ντουκου αγορας παντα θα κοστισει και πολυ εκτος και αν κατσω να το φιάξω ομονος μου. μονο οπτικα να παρω αλλα δεν ξέρω ποσο αξιξει.. σιγουρα θα είναι διαφερετικο απο ένα ετοιμο της αγορας με αλλη αισθηση μαζι του.απλα κεριζω διάμετρο στα χρήματα ενος ετοιμου μικρότερης διαμετρου απο την στηγμη που το ποσο που διαθέτω θα είναι 2χιλιάρικα πανω κατω.Φτανουν για 20αρι φιαγμένο στο χέρι?Ας μου πουν όσοι εχουν φιαξει 20αρι το κοστος υλικων σε 20 ιντες ποσο ανερχεται.Ευχαρηστώ.
Mich Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Χρήστο καλημέρα,Αν ενδιαφέρεσαι να το φτιάξεις μόνο σου δες αυτό το Γερμανικό site : ASTRO OPTIK MARTINI,έχει τα πάντα για να κατασκευάσει κάποιος ένα Dob μόνος του, στη λίστα τιμών που μόλις είδα μόνο το κάτοπτρο έχει 1724,31 Ευρώ. ΦιλικάΜιχάλης Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Καλημέρα Δεν μπορώ να μπω στην σελίδαΜπες στην σελίδα και εφ όσον είσαι μεσα κανε μια αντιγραφή όλη την διευθυνση και κανε την μετα εδώ στο θεμα επικόληση γιατι δεν την βγαζει όπως την βαζω για να με πάει το firefox(www.ASTRO OPTIK MARTINI.com)Και ευχαρηστω για το ενδιαφέρων σου.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Μιχαλη... εγραψες παλι!!! Απιστευτο το θηριο....! Τι κανεις αλλο? Χαθηκαμε! Η Αγγελικουλα μου μου εχει παρει και τα μυαλα αλλα και τον λιγοστο χρονο μου... Να δουμε ποτε θα ξεσκονισω το LX200 μου! Αν το βγαλω τωρα εξω η μικρη θα μου τα χαλασει ΟΛΑ!!! Φιλια Μιχαλη! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Mich Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Χρήστο δώσε μου το email σου να σου στείλω τον Τιμοκατάλογο.ΦιλικάΜιχάλης Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Mich Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Για δοκίμασε εδώ : www.dietermartini.de Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Ευχαρηστω μπηκαΤιμες δεν βρήκαΤα πουλάει και έτοιμα και τα φιάχνει εκει?Ο ιδιος?
Mich Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Μπορείς να πάρεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι και να το φτιάξεις μόνος σου, αφού πρώτα έχεις υπολογίσει σωστά με ακρίβεια χιλιοστού τα πάντα, υπάρχει ειδικό πρόγραμμα γιαυτό. Τα πουλάει όμως και έτοιμα. Ο Τιμοκατάλογος είναι εκεί που γράφει Preisliste, είναι αρχείο PDF και μπορείς να το δεις ή και να το κατεβάσεις, θα δεις εκεί ότι έχει και έτοιμα.ΦιλικάΜιχάλης Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα