Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Την καλύτερη εικόνα του πλανητη κρόνου ποιο συγκεκριμενο τηλεσκόπιο μπορει να την Δώσει

Τα κατοπτρικα τηλεσκόπια 200/1000 πχ

http://www.astroshop.de/skywatcher-teleskop-n-200-1000-blackdiamond-neq-5/p,14991

Τα διοπτρικα τηλεσκόπια απο 102/1000

http://www.astroshop.de/skywatcher-teleskop-ac-102-1000-blackdiamond-neq-3/p,17704

http://www.astroshop.de/skywatcher-teleskop-ac-120-1000-blackdiamond-neq-5/p,14969

Σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Τα καταδιοπτρικα ποια η θέση τους στους Πλανητες και την απεικονιση η παρατήρηση.

Θελω να κανω μια καλη ληψη φωτογραφίας και ο μονος τροπος ειναι η welcam απο όσο ξέρω.

Η καλυτερη καμερα για αυτην την δουλεια ποια ειναι αν υποθέσουμε ότι θελουμε να προσπαθησουμε μια καλη λήψη που να λεει

Βέβαια εκτος απο το να έχει κανεις τα σωστα πραγματα πρεπει να έχει και τύχη στο θέμα του Zeeing.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς συνέχεια ποιό τηλεσκόπιο κάνει καλά αυτό, ποιό τηλεσκόπιο κάνει καλά το άλλο. Εφόσον έχεις ήδη τουλάχιστον ένα τηλεσκόπιο, γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή να δεις τί ψάρια θα πιάσεις; :roll:

Μην σε πιάνει καταναλωτική μανία, για το καλό σου το λέω. :-#

Δημοσιεύτηκε

Εννοείται ότι έχω αποτελεσματα απο το τηλεσκόπιο μου και δεν είναι ικονοποιητικά όσο θέλω λόγο της ελαχιστης Κεντρικης Παρεμποδισης.

Και επομένος έθεσα μετα το Θέμα.

Καλλη η Αποροία σου. Το visac είναι τηλεσκόπιο Υψηλων Προδιαγραφων για τους Αστροφωτογράφους

(((Έχω 2 τώρα και το ένα το δίνω

Του έχω Λεπτινει μπροστα το χιαστή-Αράχνη του για ποιο καλλα spacers Αλλα δεν το βάζω αγγελια αφου δεν αγοράζονται αλλα είπα ας το πω μιας και μιλήσαμε περι visac Αν το θέλει καποιος θα το βάλω αγγελία στην ήδη Υπάρχουσα.με φωτο αλλα αφ οσον το θέλει να το πάρει μην τσαμπα βάλω Φωτο)

Προκειμένου να αγοράσω ένα διοπτρικο Σωλήνα για πλανητική.

Αυτά.

Δημοσιεύτηκε
Μάλλον για πλάκα τα λες όλα αυτά τι άλλο να πω……… Έχεις τον 8’’ σωλήνα και ψάχνεσαι για άλλο πολύ μικρότερο για πλανητική? :-k
Φιλικα Χρηστοs.
Δημοσιεύτηκε

Καλυτερα να μην βάζω πολλα θεμματα μαλλον με παρεξηγητε Μερικοί.

Εβαλα την καμερα στον σωλήνα και δεν εστιάζει

Έχω Αφαστιασμενη εικόνα για να καταλάβεις τι γίνεται.

Όρεξη έχω να σας ζαλιζω νομίζεις

Έχεις κανει ποτε πλανητικη?

Με αυτό το Σωλήνα να δεις απο κοντα ότι χρειάζεται αλλο εστιαστη Πιο κοντό απο το flip miror που δίνει η εταιρία

Φιαχτηκε για φωτογράφηση

Γιαυτο εξαρχης μίλησα για κατοπρικο η διοπτρικο

Το αν έχω ένα καλο σωλήνα δεν σημαίνει πάντα ότι κάνει τα πάντα καλα

Δεν υπάρχει ένα για να καλύψει τις Απαιτήσεις μας

Υπάρχουν Πολλα για να καλυψουν κάθε απαίτηση μας.

το ένα έχει μεγάλο πεδίο το άλλο μικρό

το άλλο μεγάλο φακό πιο πολυ φως το άλλο πιο μικρό και πιο λίγο αλα πιο ελαφρύ.

Εσύ τι τηλεσκόπια έχεις

Δημοσιεύτηκε

Χρηστο το οτι δεν εστιαζει δεν φταιει ουτε ο σωληνας ουτε η καμερα που εχεις αλλα η μεταξυ τους αποσταση.(νομιζω)

Με την Meade dsi που εχω και εναν 300αρι τηλεφακο δεν μπορουσα να εστιασω και πηρα αυτο απο το πλανηταριο και ειμαι μια χαρα.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης