dajannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να είστε καλλά Έλληνας είμαι Μακεδονίτης γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης
kaisarakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους.Είμαι νέος στο είδος και πείρα ένα τηλεσκόπιο από τα Lidl και εγώ είναι BRESSER 35x-175x της skylux ng μπορεί κάποιος εάν μπορώ να βγάλω foto με αυτό και τη φωτογραφική μηχανή θέλω?
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2010 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους.Είμαι νέος στο είδος και πείρα ένα τηλεσκόπιο από τα Lidl και εγώ είναι BRESSER 35x-175x της skylux ng μπορεί κάποιος εάν μπορώ να βγάλω foto με αυτό και τη φωτογραφική μηχανή θέλω? Όχι φίλε μου, δεν μπορείς να φωτογραφίσεις με αυτό το τηλεσκόπιο.. Θα σου πρότεινα να το ξεχάσεις προς το παρόν και να ασχοληθείς σοβαρά με την εκμάθηση του ουρανού και να στοχεύεις σε φωτεινούς στόχους όπως Σελήνη, πλανήτες, και κανένα φωτεινό νεφέλωμα όπως αυτό του Ωρίωνα. Μην περιμένεις περισσότερα από το Bresser. Α, και μια διόρθωση: Έιναι το μοντέλο Skylux της εταιρίας Bresser όπως λέμε Vectra της Opel. Καλή αρχη! Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα