Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου!!!! Ορίστε τι είμαστε λοιπόν...dust in the cosmic ocean.. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Να πούμε βέβαια ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι apod 20/1/2010 http://apod.nasa.gov/apod/ap100120.html Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Peri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Nαι οντως ειναι σχεδον υπερπαραγωγη! θα ηταν ωραιο να ειχε και μερικα tags με γνωστα αντικειμενα οποως στην αρχη του nightwatch. Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
Τρελός επιστήμονας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Πραγματικά τέλειο το βιντεάκι παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταπληκτικό !!!!!!!!! Έχω πάθει την πλάκα μου !!!!!!!!!!! ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
pierios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 Όσο και να προσπαθεί ο ανθρώπινος νούς (ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) να συλλάβει την έννοια και το μέγεθος του σύμπαντος τόσο αυτό θα μας μας αφήνει με το στόμα ανοικτό!!! Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα