sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Αξιολογη προσπαθεια. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Vagg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 πολυ καλο ειναι-δινει οδηγιες για τις λειτουργιες του προγραμματος μονο που ειναι στα γερμανικα...αλλα και παλι εμφανιζει καποιους αγγλικους υποτιτλους απο κατω για οσους δε ξερουν τη γλωσσα Τα παντα ρει...
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Είναι ακόμα σε στάδια δοκιμών,στην τελική του έκδοση θα έχει και επιλογή γλώσσας και ελπίζω και Ελληνικά(τα ακούς Χρηστοοοοο) .Αλλά και Ελληνικά να μην έχει νομίζω με το Αγγλικό μενού θα είμαστε οκ. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
roryt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 maemo κα ξερο ψωμί apt-get install cdc stellarium κλπ κλπ Bluetooth με το CDC για GOTO στην κεφαλη, το PHD ο Stark το εδωσε open source, το μονο που θα λειπει θα ειναι καποιος τροπος να συνδεσεις μια οδηγητική καμερα (εκτος και αν η ενσωματωμενη ειναι αρκετα ευαισθητη ) Linux rulez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα