Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ένας νέος δορυφόρος με το όνομα Proba-2 (=Project for Onboard Autonomy) ότι έχει ως κύρια αποστολή το τεστ νέων τεχνολογιών.

Μεταξύ των οργάνων που μεταφέρει έχει και 4 με τα οποία θα παρατηρεί τον Ήλιο και τον Διαστημικό Καιρό. Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της ESA τα όργανα αυτά αποτελούν εξελίξεις των οργάνων του SOHO και θα τεσταριστούν για το νέο ευρωπαϊκό ηλιακό παρατηρητήριο "Solar Explorer"

http://www.esa.int/esaCP/SEMYNUKOP4G_index_0.html

http://www.astronews.com/news/artikel/2010/01/1001-029.shtml

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε
.

Μεταξύ των οργάνων που μεταφέρει έχει και 4 με τα οποία θα παρατηρεί τον Ήλιο και τον Διαστημικό Καιρό.

 

Τώρα αρχίζεις να δίνεις απαντήσεις στα..."Ερωτήματά σου".... :wink:

Πέτρος Δεσύπρης

Corvus Eye Observatory

ATHENS / S Y R O S

 

http://www.pdesypris.com/

http://www.ceo-despet.blogspot.com/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης