blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Πουλαω το συγκεκριμενο διοπτρικο ->http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1614κανει 234 ευρω, εγω το δινω στα 120 ευρουδακια για να φυγει. ΜΑζι με αυτο δινω επιπλέον ενα orion barlow x2 τον οποιο μου κοστισε 90ευρω. Σοβαρη λεπτομερεια ειναι οτι το τηλεσκοπιο λυθηκε και εγινε μαυρος ο σωληνας , φυσικα μπηκε στο φουρνο και εγινε επαγγελματικη δουλεια. επισης στην στηριξη στο ενα λαιμο απο τους δυο που δενει το τηλεσκοπιο εσπασε στην ακρη αλλα φτιαχτηκε με πατεντα το οποιο δουλευει αψογα, και δεν φαινετε τιποτα.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Φυσικα συνοδευεται με το διαγωνιο του, και τα 2 προσοφθαλμια του , ξεχασα να το αναφερω παραπανω. Τελικη τιμη 120. Δεν κατεβαινει αλλο.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 Λοιπον 100 ευρω μαζι με ενα μεταλικο βαλιτσακι για τα προσοφθαλμια. αν δεν υπαρξη ενδιαφερον η αγγελια θα αποσυρθη.Το τηλεσκοπιο ειναι σε αριστη κατασταση αγρατζουιστο , το σπασιμο ειναι μηδαμινο, οποιος το δει θα καταλαβει
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2010 Επισης για οποιον θελει να κανει μια τεραστια συλλογη απο αστρονομικη βιβλιοθηκηδινω περιπου στα 160 περιοδικα sky & telescope / astronomy αρχιζουν απο το ετος 1979 εως 2009 τα δινω ολα 100 ευρω.δεν δινω τευχη χωριστα. θα παρακαλεσω να μην με ρωτησετε χρονολογιες δεν εχω χρονο να μπω σε αυτη την διαδικασια. Τηλ 6987781968
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2010 το τηλεσκοπιο πουληθηκε, μενουν μονο τα περιοδικα.Δινω μαζι με τα περιοδικα εναν μικρο τομο απο 5 μικρα βιβλια που γραφουν μονο συντεταγμενες ολων των μεταβλητων αστερων.... (ειναι απο ενα αστεροσκοπειο της Ρωσιας)
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 τελικη τιμη 70 ευρω για να φευγουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις