konpan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Εχει δοκιμάσει κάποιος το σύστημα αυτό το οποίο αν καταλαβαίνω καλά όπως ισχυρίζεται (η εταιρία) εξουδετερώνει τα IR/UV φίλτρα που υπάρχουν εγκατεστημένα από τη μάνα τους μέσα στις μηχανές?http://www.astrovid.com/prod_details.php?pid=3467Επειδή θα με ενδιέφερε, αποφεύγοντας να "χειρουργήσω" την Canon, να έχω καλίτερα αποτελέσματα στο κόκκινο Ha που τώρα καταπνίγεται, αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παρακαλώ τη γνώμη του.
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Μαλλον λαθος το εχεις πιασει.Δεν σου λεει οτι μαγικα εξουδετερωνει το εσωτερικο φιλτροΣου λεει οτι , αν εχεις ηδη βγαλει το φιλτρο, τοτε χρησιμοποιεις το EOS clip για να μην βαζεις φιλτρα σε τροχους, συρταρακια κλπ κλπ
konpan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Παρόλο που δεν φημίζομαι για τα αγγλικά μου νομίζω ότι το λέει καθαρά ότι δεν έχει να κάνει με τα φίλτρα της μηχανηςhttp://www.astrovid.com/further_details.php?pid=3467Εδώ το αναφέρει στην τέταρτη ερώτηση
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 The Astronomik EOS Filter Clip System does not have anything directly to do with a digital camera?s ?IR-band blocking filter?. The EOS Filter Clip System has no idea if Canon?s IR-blocking filter is installed or whether it has been removed. The Filter Clip System can be used with both converted and with un-converted cameras with equal results.. (While the idea of not having to remove the IR-blocking filter in the first place would be welcomed, a filter used in front of the lens which increases IR red sensitivity is not available yet!... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα