Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 Φίλοι, είναι το τελευταίο βράδυ που γράφω από την Αθήνα. Η διετής παραμονή μου στη πρωτεύουσα έλαβε τέλος. Με περιμένουν οι χαλαροί ρυθμοί της Λάρισας και οι σκοτεινοί ουρανοί του Κισσάβου. Φυσικά το διαδίκτυο θα συνεχίσει να μας ενώνει, ανεξαρτήτως τόπου. Και οι συναντήσεις της ΕΑΕ στον Πάρνωνα νομίζω ότι θα με ελκύουν συχνά προς το νότο... Καθαρούς ουρανούς,Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Στέφανε έστω κι'άν δε μου αρέσει που φεύγεις από Αθήνα τη στιγμή που μόλις σε γνώρισα από κοντά, ξέρω ότι θα επικοινωνούμε μέσω Forum και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσο για τον Πάρνωνα θα προσπαθήσω να'μαι εκεί στην εξόρμηση του Ιουλίου. Τελικά τον Barlow σου τον πήρε ο Κώστας. Να'σαι καλά και καλή μετακόμιση! Ηλίας
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Στέφανε, Και εγώ χαίρομαι που τα είπαμε από κοντά μια-δύο φορές και ελπίζω να τα ξαναπούμε στον Πάρνωνα. Οπως περιγράφεις και εσύ, υπάρχει και το Astrovox! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
antony Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Φίλε Στέφανε καλημέρα Δεν σε αποχαιρετάμε γιατι θα τα λέμε συχνά απο το astrovox και άλλωστε τι μας έμεινε; ενας μήνας μέχρι την επόμενη συγκέντρωση στον Πάρνωνα Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ "blackjanuaryout"
KC Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Φίλε Στέφανε, Σε ευχαριστώ και εγώ για την επικοινωνία που είχαμε τελευταία.Θα τα λέμε από το astrovox! Καλά να περνάς στη Λάρισα! Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Γειά σας, από τη Λάρισα πλέον. Πριν λίγο, κατάφερα ανάμεσα σε άλλες δουλειές να στήσω πρόχειρα τον υπολογιστή και βλέπω ότι έχω μείνει πολύ «πίσω» σε λίγες ημέρες. Παίρνω βαθιά ανάσα και ξεκινώ πρώτα από τα συγχαρητήρια... Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Στέφανε, καλώς επέστρεψες στη βάση σου. Καλώς να σε δούμε ξανά, είτε στην Αθήνα, είτε στον Πάρνωνα. Καλές παρατηρήσεις PapGeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα