Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πριν από λίγο παρατηρούσα τον ουρανό από το σπίτι μου με κάποιους φίλους μου.Κάποια στιγμή ενώ κοιτάγαμε τον μεγαλειώδη και πανέμορφο Δία είδαμε με γυμνά μάτια ένα άλλο αστέρι παρόμοιο σε λαμπρότητα με τον Δία.Στην συνέχεια καταλάβαμε ότι δεν ήταν αστέρι(λίγο περίεργο δυο τόσο φωτεινά αστέρια μαζι,πραγμα που δεν το είχα ξαναδεί)γιατί άρχισε και κινιόταν.Μας κίνησε τη περιέργεια και το βρήκαμε με το τηλεκόπιο.Τότε αρχίσαμε και βλέπαμε κάποιες κινήσεις που έκανε και όχι ευθύγραμμα όπως νομίζαμε.Στο τέλος εκεί που το βλέπαμε εξαφανίστηκε.Τι μπορεί να ήτανε :?: Η λιγοστή εμπειρία μου λέει ότι δεν ήταν ούτε αεροπλάνο ούτε δορυφόρος άλλα ούτε και διάττοντας γιατί διήρκησε περίπου μισό λεπτό.Μήπως το είδε κανείς άλλος :?: Αυτό έγινε στις 22:40 και ήταν 5 μοίρες πάνω δεξια.Αργότερα κατά τις 23:38 εμφανίστηκε κάτι άλλο λίγο ποιο αμυδρό νομίζω πως ήταν 1 μοίρα κάτω από τον Deneb.Πάντως τα μάτια μου δέν έκαναν πουλάκια γιατί το έβλεπαν και άλλοι απο την παρέα.Σας κούρασα λίγο αλλα μου φάνηκε περίεργο και θέλω να μάθω τι ήταν.
Δημοσιεύτηκε
Δεν είμαι σίγουρος τι ήταν, αλλά νομίζω ότι συνήθως είναι πολύ πιθανό ένας δορυφόρος να είναι ορατός για μερικά λεπτά ή ακόμη λιγότερο...
"Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
Δημοσιεύτηκε

Μια ματιά για Iridium flares μπορείς να ρίξεις εδώ:

http://www.heavens-above.com

ίσως να ήταν κάτι τέτοιο αν ταιριάζουν οι ώρες και οι τοποθεσίες στον ουρανό με τα αντικείμενα που είδες δεν θα είναι πια ανεξήγητο!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης