ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως καταλαβαίνουμε το πόσο κακό seeing επικρατεί στην ατμόσφαιρα, δηλαδή τι σημάνει πχ. το seeing 4/10(πως ορίζεται και πως μετριέται).
Michalis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Καλά απίστευτο φίλε Λευτέρη .... Στείλαμε την ιδια ώρα , το ίδιο περίπου ερώτημα... Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Michalis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Ίσως το παρακάτω link να σε βοηθήσει ... (εμένα πάντως μου απάντησε πολλά ερωτήματα) http://www.cloudynights.com/item.php?item_id=555 Με εκτίμηση,Μιχάλης Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Όντως παντός εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε τίποτααπό αυτά που Ρώτας. Αυτό το seeing 4/10 μήπως ξέρεις τι υποτίθεται ότι σημαίνει?
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Η διεύθυνση που μου παράθεσες βοηθάει πολύ, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα