nio22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 καλησπερα σε ολους σημερα εβγαλα το μαμισιο φιλτρο(ir-cut) απο την olympus e410εχω ενα θεμα ομως τωρα που εβγαλα το φιλτρο η καμερα δεν εστιαζει σωστα στο αυτοματο εστιαζει μονο με manual στο live preview μηπως πρεπει να βαλω καποιο φιλτρο μπροστα απο τους φακους meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 τελικα τωρα που το καλο εξετασα ουτε στο manual εστιαζει καλα (επηξα) μηπως εχει συμβει σε κανενα απο εσας που εχεi μετατρεψη dslr meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
jupiter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 σε όλες τις καμερες γινεται αυτο......όταν αφαιρεις το IR η εικόνα δεν έχει και την καλύτερη εστιαση...... και πάλι θεωρω πως με manual εστιαση και έμπειρο ματι να έχεις στο Live preview πάλι θα χασεις στη φωτοπάντως για αστροφωτογραφηση μην περιμενεις τπτ σπουδαιο.... αν τα θυμαμαι καλα το θεμα το ειχα ψαξει αρκετα πιο παλια scooby doobi dooo!!!!!!
Φαρμακόπουλος Αντώνης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Νίκο, όταν αφαιρείς το ir cut φίλτρο το αντικαθιστάς με ανάλογου μεγέθους φίλτρο καθαρό γυαλί.Για τις Canon το παράγει η Baader. Με αυτό τον τρόπο εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εστίαση αλλά ούτε έχω ακούσει και κάποιον άλλο φίλο να έχει ανάλογο πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι χρειάζεται ρύθμιση το white balance για τις καθημερινές λήψεις. http://www.Astrofarma.grhttp://www.SpartAstronomy.gr
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 το θεμα ειναι οτι δεν κσερω ποιος πουλαει τζαμακια για την olympus meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα