vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Γεια σας, Για τους fans του Αγιομαμίτη: συντονιστείτε σήμερα 10 Ιουνίου στο ραδιόφωνο του Αντένα 97,2 στις 18:00 στην εκπομπή του κ. Νέστορα Δημαρά "Εκτός Σχεδίου". Βαγγέλης Τσάμης https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση Βαγγέλη.Επιτέλους, χάρη στον Αντώνη Αγιομαμίτη, γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό, οτι υπάρχουν και οι ερασιτεχνικές αστρονομικές δραστηριότητες και μάλιστα μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν θα γνωρίζει καν αυτό το χόμπυ (αν είναι η κατάλληλη λέξη) και πόσο γοητευτικό μπορεί να είναι. Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Στεφανε, Θα ειμαι με παρεα - δυο συναδελφους απο την ΕΑΕ - και ευχομαι παραπολυ ο κυριος στοχος να ειναι το συνεδριο και οχι εμενα. Ετσι και αλλιως ειμαι πολυ νευρικος και ευχαριστω τους δυο φιλους που θα με συνοδεψουν αποψε στην εκπομπη. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Hey Anthony, I'll see if I can listen in on the radio program too. Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Ναι, έμαθα ότι θα είναι και ο Βαγγέλης που ντρέπεται να μας το πει εδώ ευθέως! - Δεν ξέρω για τον τρίτο αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι τις 18:00. Αν το κρίνετε σκόπιμο, μιλήστε και για τις ελληνικές ιστοσελίδες που μπορούν να βοηθήσουν όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χόμπυ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάτε πολύ καλά, μην ανησυχείτε για τίποτα!!! Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Hey Anthony, I'll see if I can listen in on the radio program too. FredHey bud, If this thing was up to me, I would not be in attendance due to the fact I am not the type who likes microphones and/or cameras pointed at him. However, the people involved with the radio program have begged and pleaded with me non-stop the past 48 hours and, regrettably, I have caved in. Anyway, I still have three hours to change my mind. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Στέφανε, Ο Χάρης Καμπάνης θα είναι το τρίτο μέλος της παρέας. Ευχαριστώ και τους δύο ΠΑΡΑΠΟΛΥ για την παρουσία τους. Αλλίως δεν θα ημασταν εδώ να μιλάμε για απόψε. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Hey Dude, Anytime one of us can promote astronomy, sounds good to me.The microphones aren't all that bad-yeah, like I've "been there done that" too. It was bad enough at the local cable tv station where I didn't know if I was to only keep eye contact with the interviwer and/or steal glimpses at the camera too. At least I talked about astronomy. As Buzzlightyear says.."To infinity and beyond.............." Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Hey Fred, Long time, long see! Thanks for the support! So we 'll follow your footsteps! The only thing I am worrying about is if I can keep eye contact with the interviwer and/or steal glimpses at the Antena cheeks! OK, let's get serious... Astronomy will be at steaks here.Again my compliments and thanx to Αντώνης for the invitation! Vagelis. PS1: I have a feeling that one of the questions will be: "Have you ever observed an alien through your scopes?" Wanna bet?PS2: Στέφανε χαιρετισμούς! https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Hey guys, job well done! Time to conquer the TV now! Η απόπειρα ακρόασης του προγράμματος στη Λάρισα είχε σασπένς! Ο Αντένα αναμεταδίδεται εδώ μόνο το πρωί αλλά δεν το ήξερα! Μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού, ο ήχος: «ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ» (φτου σκουληκομηρμυγκότρυπα ...) Ας είναι καλά η καλή φίλη από την ΕΑΕ που μου πρόσφερε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση του προγράμματος! Τι κάνει ο άνθρωπος το 2005 για να ακούσει λίγο ραδιόφωνο ... Άσχετο: στο Αμέρικα υπάρχουν αμιγώς αστρονομικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Νά 'χαμε κι εμείς μια "ΕΡΑ-ΑΣΤΡΟ" (λέμε τώρα...) Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 Αν κάποιος έκανε ηχογράφηση, μπορεί να μου στείλει το αρχείο για να το ανεβάσω στο site! Εγώ δυστυχώς δεν την άκουσα για τους ίδιους λόγους, είχε τοπική εκπομπή εκείνη την ώρα «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Αντώνη, Χάρη και Βαγγέλη Συγχαρητήρια για την σεμνή και ουσιαστική συνεισφορά σας στο χώρο μέσα από την εκπομπή. Πιστεύω ότι ΕΑΕ και Astrovox έγιναν επαρκώς γνωστά στον κόσμο που άκουγε, κυρίως σε όσους έχουν πρόσβαση στο internet και μπορούν να επισκεφτούν τις αντίστοιχες ιστοσελίδες που δόθηκαν στον αέρα. Καλή συνέχεια! Φιλικά PapGeo
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Στέφανε η σου για το ΕΡΑ-ΑΣΤΡΟ είναι πολύ καλή δεν έχουμε παρά να βρούμε χρηματοδότες-μετόχους
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Λευτέρη, εδώ, θα μπορούσες να μου καταλογίσεις απαισιοδοξία... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Ωραία, το 'χασα!Ε, βέβαια. Είχα να συνδεθώ στο forum πάνω από ένα μήνα, ας πρόσεχα! Ελπίζω, αν και είμαι σίγουρος, οτι όλα πήγαν καλά. Μακάρι να δημοσιευτεί η συνέντευξη ή ένα μέρος της στο site, μιας και είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Έχω ηχογραφήσει την συνέντευξη σε κασσέτα και αν θέλετε μπορώ να τη στείλω στον Ανδρέα για να την ανεβάσει στο Astrovox. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή και έτσι "σηκώνει" ψηφιακή επεξεργασία.Δε σας ενημέρωσα νωρίτερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι η συνέντευξη θα είχε ηχογραφηθεί από πολλούς.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Ηλία αυτό θα ήταν πολύ καλή ιδέα. Θα μιλήσουμε με πμ για περισσότερα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Η ηχογραφημένη εκπομπή υπάρχει πια στο site για κατέβασμα. Μπορείτε να την κατεβάσετε σε δύο μέρη από εδώ: http://www.astrovox.gr/files/ant1-astro-1.mp3http://www.astrovox.gr/files/ant1-astro-2.mp3 Για να είναι εύκολη η λήψη του αρχείου ακόμα και από όσους έχουν αργές συνδέσεις τα αρχεία είναι συμπιεσμένα σε ΜΡ3 με χαμηλή κωδικοποίηση και έχουν μέγεθος περίπου 4ΜΒ το καθένα. Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία Χασιώτη που έστειλε την κασέτα με την ηχογράφηση! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Παρακαλώ.Ελπίζω ο ήχος να είναι καλός.Πως σου φάνηκε?Πάντως 4 ΜΒ μου φαίνονται πολλά...
bug Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Μπράβο παιδιά! Καλή κίνηση για όσους δεν κατάφεραν να ακούσουν. "Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα