Jump to content

ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ(Η ΑΥΛΑΙΑ ΕΠΕΣΕ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από πολύ συζήτηση και κουβέντα εδώ και 2 μήνες με την οικογένεια, πήραμε την απόφαση τελικά να γυρίσουμε πίσω στης ΗΠΑ και να αφήσουμε την Ελλάδα.

Δυστυχώς η χώρα μας μας πλήγωσε πολύ.

Ήρθαμε οικογενειακός πριν σχεδόν 5 χρόνια με σκοπό να μείνουμε οριστικά, αλλά αυτά που γίνονται και αυτά που πολύ φοβάμαι και από ότι μαθαίνω,

και βλέπω θα γίνουν δεν μου δίνουν πολλές επιλογές για να μείνουμε. Ειδικά όταν έχεις και 3 παιδιά.

Αμερική και πάλι Αμερική. Βλέπεις μόνο το πάθος, η χαρά, τα όνειρα και η αγάπη για την πατρίδα δεν φτάνουν, πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη προοπτική, σκέψη, δημιουργία, και βέβαια όλα αυτά από όλους και όχι μόνο στους νοσταλγούς της πατρίδας, σε μας που ζούμε ή ζούσαμε έξω και θέλαμε κάποια στιγμή να γυρίσουμε πίσω..

Μετά από όλα αυτά και από πολλή σκέψη και κουβέντα πήραμε την απόφαση της επιστροφής τον Ιούνιο, για να ετοιμαστούμε σιγά σιγά και να φύγουμε πλέον οριστικά.

Θα τα λέμε βεβαία από εκεί, γιατί εδώ στο ASTROVOX βρήκα πολλά παιδιά που είναι άξια μεγάλης εκτίμησης και εύχομαι γι αυτά που είναι το μέλλον της πατρίδας να είναι καλά, να προσέχουν και πάνω από όλα σε αυτά και σε τέτοιου είδους παιδιά να βασιστεί η ΠΑΤΡΙΔΑ για να πάει μπροστά. Εννοείτε πως ότι χρειαστούν και όπου μπορώ να βοηθήσω θα είμαι δίπλα τους.

Γεια σου Ηλία, Χρήστο, Γιάννη, PaltaraTs, και στα λοιπά παιδιά.

Γι αυτό λοιπόν μερικά πράγματα που μάλλον δεν θα τα πάρω πίσω εκτός από το τελευταίο MEADELX90 CF12” που αγόρασα πρόσφατα, τα βάζω για πώληση και εάν φύγουν μέχρι τέλος Μαΐου πριν φύγουμε καλός, αλλιώς θα δούμε. Είναι όλα σαν καινούργια σε υπέρ άριστη κατάσταση. Το ξέρουν άλλωστε νομίζω όσοι στο παρελθόν είχαν αγοράσει πράγματα που έδωσα.

Προσπάθησα να κάνω τις καλύτερα δυνατές τιμές σαν πακέτα αλλά και σαν αντικείμενα.

Ότι θέλετε θα περιμένω πμ.

 

 

1ο. Celestron SC8” (καθαρισμένο και ευθυγραμμισμένο έτοιμο για χρήση πριν 5 μήνες από Celestron New York) , Focus Crayford, Celestron motor focus JMI control, Φώτο αντάπτορα εστίας, σκιάδια ASTROZAP, θήκη Gator, 6x30 Celestron finder, Pigky Back (ΔΩΡΟ ηλιακό φίλτρο Baader, Bresser αντάπτορας φωτογραφικός και 5 προσοφθάλμια, 1 Meade 4” και 4 Celestron 10”, 12”, 15”, 25” )600

 

2ο. Eq5 στήριξη με 2 βάρη, με πολική δίοπτρα, μοτέρ αναφοράς (ΔΩΡΟ θήκη για Eq5 Geoptic)

400

 

3o. My Sky meade και Tripod and laser Mount

180

 

4o. Focal reducer Celestron και διαγώνιος Διηλεκτρικός Orion 1,25” Dielectric Coating Diagonal

190

5o. Meade DSI pro II with autostar suite software Meade και δώρο προέκταση καλωδίου σύνδεσης.

200

 

Ξεχωριστά όλα βγαίνουν σε ένα σύνολο τιμής 1550€. Εάν κάποιος τα πάρει όλα θα τα αφήσω 1300

Είναι ένα σύνολο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως και για παρατήρηση και για φωτογραφεία.

Υπήρχαν και άλλα πράγματα αλλά βλέπετε μερικά τα αφήνω εδώ στα ανίψια μου να με θυμούνται.

Συγνώμη εάν σας κούρασα, ευχαριστώ για την παρέα σας όλα αυτά τα χρόνια, και να ξέρεται πως παρόλο που δεν συμμετείχα συχνά σε Forum λόγο ιδιαιτερότητας, σας παρακολουθούσα και σας απολάμβανα συνεχώς και ανελλιπώς.

Καλή συνέχεια σε όλου σας με υγεία και δύναμη !!!!!!!!

14.jpg.bb380f174c508cef029508e8de8bcfb9.jpg

13.jpg.bcccbc7cd131a9670d568b3055a60910.jpg

12.jpg.f37611d4db34e48dbff19f74c4f98ebb.jpg

11.thumb.jpg.dd15c4accb2b5a04900f0f2b810f06cc.jpg

9.jpg.e3b5412477580671c7ec8aef59f29813.jpg

8.jpg.a41532bf06cb5f07f09853c84287c630.jpg

6.thumb.jpg.fef517be5677804ec53bcab01a5069d9.jpg

5.jpg.fc2c70bc13b0f106eec18a46657b2ead.jpg

4.thumb.jpg.2db723e655faf4a6843679a094f12db0.jpg

3.jpg.4a9bb22364da9a5065b709d36e1790d6.jpg

2.jpg.443f14d4560d317b78003f1d98475899.jpg

1.thumb.jpg.8488bc083a418681e575600bd437c857.jpg

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Μολις ελεγα σε εναν αγαπητο φιλο για τα χαλια που εχει βαδησει η Ελλαδα μας, μολις εχθες με εκλεψαν μεσα στα ματια μου , μεσα απο το ιδιο μου το αυτοκινητο, ο κοσμος πειναει και οντως υπαρχει σοβαρη κριση.

 

Να θεσω μια ερωτηση και δεν θελω απαντησεις, μονο να βαλετε το μυαλο σας να δουλεψει, γιατι δεν αρχιζουν να ψαχνουν το ιστορικο του καθενα βουλευτη ? γιατι δεν κανουν μια αναδρομη στον καθε ενα με στυλ λεπτομεριακης καταγραφης περουσιακων στοιχειων του ? Γιατι μια ζωη να πληρωνουμε τα σπασμενα των αλλων ?

 

Phantom δεν σε καταδικαζω που φευγεις γιατι εχεις παιδια, και τα παιδια θελουν μελλον, οχι να δουλεψουν και να δουλευουν μια ζωη ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.

 

Απο την λογικη πλευρα μας αυτο δεν ειναι λυση ομως. Αν ο καθενας στα δυσκολα σκεφτει να φυγει τοτε τελος η Ελλαδα. Σκεφτειτε οι προγονοι μας και οι προπαππουδες μας περασανε πολυ πιο δυσκολο και ομως δεν το βαλανε κατω παλεψανε.,

 

Φιλε Phantom με ενδιαφερει το 8SC σου εστειλα ΠΜ

82758172.gif
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Αγαπητέ αστροφίλε, αφού έχεις τη δυνατότητα να πας μόνιμα στις ΗΠΑ, do it! Γενικά το πρόβλημα είναι όταν κάποιος άνθρωπος δεν έχει επιλογές. Όσο λιγότερες είναι επιλογές τόσο το χειρότερο. Η Ελλάδα θα είναι εδώ για τις διακοπές σου, ενώ το χόμπι σου μπορείς να το ασκήσεις και εκεί που θα πας. Βέβαια συμφωνώ και με τον Σωτήρη ότι δηλαδή δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω και να αγωνιζόμαστε. Στην περίπτωσή σου όμως αφού μπορείς να το κάνεις, κάντο. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να είναι και μοναδική για σένα και την οικογένειά σου, και όπως όλοι γνωρίζουμε στη ζωή μας παρουσιάζονται πάντα λιγοστές ευκαιρίας το θέμα είναι να τις αρπάξουμε στην κατάλληλη στιγμή.

Σου εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη και υγεία εκεί που θα πας και να μπορέσεις να βρεις αυτά που θέλεις.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

blackholesun... υπαρχουν καποιοι που τα λενε και μεσα στη βουλη... αλλα πoιος τους ακουει...

 

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Καλή δύναμη & υγεία εκεί που θα πάτε.

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

 

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Φιλε Phantom

 

Kαλο ταξιδι και καλη τυχη.Σε καταλαβαινω καπως,αφου αυτο που με εκαιγε ηταν να επιστρεψω καποια στιγμη στην χωρα μου για να ζησω εκει που νιωθω οτι ειναι το σπιτι μου.Δυστυχως αυτο το ονειρο γκρεμιστηκε οριστικα την περασμενη Τεταρτη.Μακαρι ολα να πανε για ολους μας καλυτερα...

There is no knowledge that is not power...
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Παιδια εγω ειπα κατι πριν πιο πανω, απλα γιατι ηθελα να του το πω, μπορει να γεμισα την αγγελια του ανθρωπου με δικες μου σκεψεις αλλα ειχα σκοπο να του πω οτι ενδιαφερομαι για το τηλεσκοπιο του, please μην γεμιζετε την αγγελια του με ξεκαρφωτα θεματα, αφηστε τον να πουληση τα πραγματα του αν τον σεβεστε. Ευχαριστω.
82758172.gif
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Εκτος απο αγοραπωλητες ειμαστε και ανθρωποι.Και δεν πιστευω οτι υπαρχει μεγαλυτερος σεβασμος σε καποιον ανθρωπο απο το να του ευχεσαι καλη τυχη εκει που παει(ειδικα οταν δεν φευγει επειδη το θελει,αλλα επειδη πρεπει).Οσο δικιο κι αν εχεις για το οτι εδω ειναι μικρες αγγελιες,μερικοι θελουν να πουν και κατι,οπως κι εσυ εκανες,παρολο που δεν θελουν να αγορασουν.

 

Φιλικα

 

Δημητρης

There is no knowledge that is not power...
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Αγαπητέ μου παιδία και φίλοι σας ευχαριστώ για τα λόγια σας και για το ενδιαφέρων.

Εγώ ζούσα στην Αμερική από 4 ετών όταν ο πατέρας μου που σπούδαζε ήρθε Ελλάδα βρήκε την μητέρα μου πανδρευτήκανε εδώ μηνάμε λίγα χρόνια και μετά πήγαν μαζί πάλι πίσω.

Οι γονείς μου έχουν πεθάνει στην Αμερική και εκεί είναι.

Εάν δείτε το αναφέρω στο προφίλ ότι εγώ ήμουν πιλότος στις ΗΠΑ για 25 χρόνια, από 18 χρονών.

Πιλότος σε Phantom,F16,F18, ήμουν σε αεροπλανοφόρα 8 χρόνια, στον πόλεμο του Παναμά το 1986 και του κόλπου το 1991 ήμουν εκεί.

Την Αμερική την ξέρω πολύ καλά. Γιατί ουσιαστικά είναι η μισή μου πατρίδα.

Την Ελλάδα την νοσταλγούσα από τον πατέρα μου και από τα καλοκαίρια μου, έτσι όταν στα 48 μου τώρα είμαι 52 βγήκα στην σύνταξη είπα να έρθουμε Ελλάδα για πιο ηρεμία για τους συγγενείς που είχα εδώ και από τρέλα.

Άνοιξα μια επιχείρηση και προχωρούσαμε, δεν περίμενα βέβαια αδελφέ μου αυτό το πράγμα που γίνεται να είναι αλήθεια και έτσι απομονώθηκα στον εαυτό μου και στα παιδιά μου.

Έχω πικραθεί πολύ από αυτά που είδα και μάλλον θα έφευγα σίγουρα και πάλι, απλά τα γεγονότα έκαναν πιο γρήγορα τα πράγματα.

Προσπαθήστε σας παρακαλώ εσείς που μένετε μόνιμα να κάνετε κάτι για εσάς και κυρίως για τα παιδιά σας.

Και μην ξεχνάτε είμαστε 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ στο εξωτερικό ακόμη και αγαπάμε πολύ μα παρά πολύ αυτό τον τόπο ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ………..

Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω στα μηνύματα σας αλλά είμαστε στις ετοιμασίες και δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στον υπολογιστή.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και για όλα, και για την αγάπη σας, και για το ενδιαφέρων σας, και για την παρέα σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

ΥΓ. Ξέρω ότι το forum αυτό δεν είναι κατάλληλο για τέτοιες αναφορές και συζητήσεις σαν την δικιά μου, αλλά όπως καταλαβαίνεται η φόρτιση μου και εμένα είναι μεγάλη.

Ευχαριστώ και τους Administrator του forum που άφησαν την συζήτηση και τους ζητώ συγγνώμη εάν είμαι σε λάθος θέση και όχι για αστρονομικά θέματα, αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικό για μένα να μιλώ με φίλους αυτή την στιγμή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Παρακολουθώ μέρες τη συζήτηση και ας μου επιτραπεί να πω μια κουβέντα σε μια τόσο ανθρώπινη κομβική στιγμή. Ευτυχώς ο Ελληνισμός ποτέ δεν περικλείονταν μόνο από συγκεκριμένα εδάφη τα οποία πάντα αυξομοιούνταν συνεπεία των ιστορικών περιστάσεων των εκάστοτε εποχών. Κανένας δεν μπορεί να πάρει την Ελλάδα από τη καρδιά σου και είμαι περήφανος για σένα αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά. Όταν υπάρχουν τέτοιας ποιότητας Έλληνες νομίζω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, ούτως ή άλλως αιώνες τώρα ο Ελληνισμός περνά διελκυστίνδες, λαβώνετε αλλά πάλι στέκετε στα πόδια του, ακριβώς γιατί δεν είναι μόνο μια εδαφική περιφέρεια, αλλά πολύ περισσότερο μια Ιδέα. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα τα καταφέρεις γιατί διαθέτεις αποθέματα Ελληνικής ψυχής και όσοι έτυχε να κάνουν στο εξωτερικό νομίζω καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Εύχομαι ο εξοπλισμός σου σύντομα να βρει τη νέα του στέγη.

Orion Amateur Observatory Langadas

GSO-ASTROTECH 16,

Meade LXD 55 S/N 8,

S/W ED 100,

William Optics Zenith Star

ED 70/420,

Guide Scope :Meade 70/600,

TS Guide Finder 9x60,

Celestron SkyMaster 15x70,

Bresser 10x50,

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

UP :oops:
\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Μαζί με το Celestron στα 600€ και το Focal reducer Celestron και ο διαγώνιος Διηλεκτρικός Orion 1,25” Dielectric Coating Diagonal και στα 100€ η Meade DSI pro II with autostar suite software Meade και δώρο προέκταση καλωδίου σύνδεσης.

Όλα μαζί 700€ δηλαδη 600 όπως ήταν το τηλεσκόπιο και 100 μαζί η Meade.

 

Επείσης η Eq5 στήριξη με 2 βάρη, με πολική δίοπτρα, μοτέρ αναφοράς (ΔΩΡΟ θήκη για Eq5 Geoptic)

400€ και στα ίδια χρήματα δηλαδή 400€ και το My Sky meade και Tripod and laser Mount

Η αγγελία γίνεται δηλαδη:

 

1ο. Celestron SC8” (καθαρισμένο και ευθυγραμμισμένο έτοιμο για χρήση πριν 5 μήνες από Celestron New York) , Focus Crayford, Celestron motor focus JMI control, Φώτο αντάπτορα εστίας, σκιάδια ASTROZAP, θήκη Gator, 6x30 Celestron finder, Pigky Back (ΔΩΡΟ ηλιακό φίλτρο Baader, Bresser αντάπτορας φωτογραφικός και 5 προσοφθάλμια, 1 Meade 4” και 4 Celestron 10”, 12”, 15”, 25”-Focal reducer Celestron και ο διαγώνιος Διηλεκτρικός Orion 1,25” Dielectric Coating Diagonal )600 € + Meade DSI pro II with autostar suite software Meade και δώρο προέκταση καλωδίου σύνδεσης 100€

ΣΥΝΟΛΟ 700

 

 

2ο. Eq5 στήριξη με 2 βάρη, με πολική δίοπτρα, μοτέρ αναφοράς (ΔΩΡΟ θήκη για Eq5 Geoptic + My Sky meade και Tripod and laser Mount )

400€

 

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 1100

ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!!! :-k

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Η κάμερα Meade DSI pro II with autostar suite software Meade και δώρο προέκταση καλωδίου σύνδεσης πωλήθηκε και ευχαριστώ τον Νίκο.

 

5 Ιουνίου φεύγω πλέον, έτσι δεν μήνανε πολλές μέρες, κατεβάζω λοιπόν και άλλο τις τιμές σε τελικές πλέον που θα μείνουν μέχρι το τέλος.

 

 

1ο. Celestron SC8” (καθαρισμένο και ευθυγραμμισμένο έτοιμο για χρήση πριν 5 μήνες από Celestron New York) , Focus Crayford, Celestron motor focus JMI control, Φώτο αντάπτορα εστίας, σκιάδια ASTROZAP, θήκη Gator, 6x30 Celestron finder, Pigky Back (ΔΩΡΟ ηλιακό φίλτρο Baader, Bresser αντάπτορας φωτογραφικός και 5 προσοφθάλμια, 1 Meade 4” και 4 Celestron 10”, 12”, 15”, 25”-Focal reducer Celestron και ο διαγώνιος Διηλεκτρικός Orion 1,25” Dielectric Coating Diagonal ) 450 €

ΣΥΝΟΛΟ 450

 

 

2ο. Eq5 στήριξη με 2 βάρη, με πολική δίοπτρα, μοτέρ αναφοράς (ΔΩΡΟ θήκη για Eq5 Geoptic + My Sky meade και Tripod and laser Mount )

350

 

Θέλω να πιστεύω οτι εχω κάνει το καλύτερο δυνατό.

Τι να πώ πειτε μου και εσείς την γνώμη σας ή τις προσφορέ σας.

 

Ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!!!!!

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ελα τσαμπα τα δινει ο ανθρωπος .καλο ταξιδι φιλε και να ξερεις ακομα και απο την αμερικη το astrovox

και ολοι εμεις θα ειμαστε εδω να μας θυμασε καμια φορα.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ελα τσαμπα τα δινει ο ανθρωπος .καλο ταξιδι φιλε και να ξερεις ακομα και απο την αμερικη το astrovox

και ολοι εμεις θα ειμαστε εδω να μας θυμασε καμια φορα.

 

Και στην Σεληνη να πας.. στο αστροβοξ μπορεις να μπεις :wink:

82758172.gif
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης