christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Και μιάς και πολύ περί τέχνης τώρα τελευταία Στις 30 Μαίου θα εμφανιστεί στη Θεσ/νίκη (Θέατρο Γης) και 1 Ιουνίου στην Αθήνα ( Γήπεδο TaeKwonDo ) ο Jean Michel Jarre Και θα πείτε τώρα , καλά ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ τι σχέση έχει αυτό με την Αστρονομία ?Η περιοδεία του έχει τίτλο 2010 και αποτελεί φόρο τιμής στο μέγα λογοτέχνη και προσωπικό του φίλο ARTHUR CLARKE.Ετoιμαστείται για μουσική που σε ταξιδευει στα άστρα MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2010 τι σχέση έχει αυτό με την Αστρονομία ? Εχει και μεγαλη, ο Jean Michel Jarre ειναι απο τους πρωτους καλους και λιγους συνθετες που εμπνευστηκαν απο το διαστημα τι να πουμε για ολους τους δισκους του ?τι να πουμε για το κομματι Second Rendez Vous απο το καθαρα διαστημικο δισκο του Rendez Vous.Εχω βιντεοκασετες απο τα πρωτα του live στην Aμερικη που κατα την συναυλια του, μεγαθήριοι προτζεκτορες προβαλαν πανω σε κτιρια αφιερωσεις στην μνημη διάφορων αστροναυτών και οχι μονο.ο Jean Michel Jarre εκτος οτι ηταν και πρωτοπορος στην ηλεκτρονικη μουσικη ειναι και ενας συνθετης που κακα τα ψεματα εχει γραψει μεγαλη ιστορια και θα παραμεινει.
vlahmapoutras Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2010 Πολυ σωστα.Αρκει να κοιταξει καποιος βιντεο στο youtube και θα καταλαβει ποσο στενα συνδεδεμενα ειναι η μουσικη του και η αστρονομια.Για μενα δυο ειναι οι μουσικες επιλογες για αστροπαρατηρηση 1.Jean Michel Jarre(αν και η τεχνολογια που χρησιμοποιει στα live του ειναι μια διαφορετικη εμπειρια που βελτιιωνει πολυ τις συνθεσεις του) 2.Pink Flloyd(ισως οι πρωτοποροι στη χρηση οπτικων εφε στα live τους.Οσο για την μουσικη τους...απο αλλο γαλαξια). There is no knowledge that is not power...
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30, 2010 Like his music. Bought a copy of his "Oxygen" album back in 1979. Haven't heard it in a while. Should probably go and buy it on cd. Of course I could set up my stereo as I have lots of albums from the 70's and most of them are in mint condition. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
terring Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Ποιος άλλος θα έρθει; Εγώ θα πάω "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Εχω βαλει εναν στον φουρνο και τον ψηνω για να δουμε http://pegasusastro.com/
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2010 Θα παω και εγω,πολυ το χαιρομαι. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
terring Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Να κανονίζουμε να βρεθούμε! Ποιος θέλει να έρθει μαζί μας; Ή μάλλον... ποιος πρόλαβε να κλείσει εισιτήρια και μπορεί να έρθει μαζί μας; "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Στην Θεσσαλονίκη που εμφανίστηκε στο Θέατρο Γής στις 30 Μαΐου,και είχα την τύχη να είμαι παρών, μπορώ να πώ οτι είχε καταπληκτική σκηνική παρουσία, πολύ καλό ήχο, πολύ καλο φωτισμό και πολύ ωραίο show με laser. Στην σκηνή ήταν δύο ώρες γεμάτες παίζοντας τα πιο γνωστά μουσικά κομμάτια του, και για το τέλος της συναυλίας έκανε δύο encore. Πραγματικά αξίζει!! Φιλικά, Νίκος
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Η συναυλία του Jarre ήταν μια πανδαισία ήχου και φωτός, ένα ακουστικό χάρμα, μια εμπειρία που την ονειρεύομαι από πιτσιρικάς και θα μείνει αξέχαστη! Ως λάτρης της ηλεκτρονικής και του ήχου γενικότερα είχα τις ανησυχίες μου για την ακουστική του (κλειστού) χώρου στο Π.Φάληρο οι οποίες ευτυχώς διαψεύστηκαν. Με την πολύ καλή παρέα του Άγγελου (επίσης electrofun) ήταν μια βραδυά που θα την θυμάμαι για πάρα πολλά χρόνια Άγγελε, ότι πεις στο εξής!! Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Δεν εχω λογια Παρτε μια γευση οσοι δεν ηρθατε http://www.youtube.com/watch?v=HJaUBlMLKUo http://www.youtube.com/watch?v=Wy4amXU9qUA http://www.youtube.com/watch?v=tH71j8ui-24 Υ.γ. Οταν κανω επεξεργασια παντα ακουω JMJ http://pegasusastro.com/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2010 Αχ τι μου θυμησε αυτο το κλιπακι .. ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ το εβλεπα!! πατηστε εδω και βαλτε το λιγο μπροστα στα 3.46 λεπτα και δειτε ! ->
terring Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2010 Το καλύτερο για 'μένα ήταν που απόλαυσα έναν καλλιτέχνη γεμάτο με ενέργεια, κεφάτο και ολοζώντανο. Καμία σχέση με μερικούς ψευτοσοβαρούς που παίζουν μουσική απλά βάζοντας ένα C.D. και με ύφος "Μα τι κάνω εδώ;". Ανυπομονώ για την επόμενη συναυλία "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα