roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 πουλήθηκε, ευχαριστώ Ανδρεα OTA Celestron SCT C6 StarBright XLT 6" f/10 με 1) 6χ30 Celestron finder straight through2) adaptor TS SCT -> T2 short3) Celestron focal reducer / corrector 6.34) ανταπτορα για piggyback φωτογραφιση SLR5) εγκατεστημενα Bob knobs για ευκολη ευθυγραμμιση6) flexible dew shield Orion7) πλαστικη μασκα bahtinov απο το focus-mask Αγορασμενο δευτερο χερι (σχεδον καινουργιο) περσυ απο μελος εδω μεσα, καλοδιατηρημενο. Το χειροτερο που εχει ειναι τα γνωστα σημαδια στο ενσωματωμενο dovetail τυπου vixen απο την τοποθετηση σε γερμανικη κεφαλη και την συνηθη σκονη απο ελαφρια χρηση. Η ΟΤΑ οταν δεν χρησιμοποιοταν φυλλασοταν σε κουτι απο ενισχυμενο πλαστικό, επενδυμενο με μονωτικό υλικό. Δεν εχω visual back για προσοφθαλμια, αφενος γιατι το μαμισιο ηταν απαραδεκτο (το εχω διωξει) αφετερου γιατι εγω την χρησιμοποιουσα αποκλειστικα για φωτογραφιση με T-thread (στις αστροφωτογραφιες εχω ανεβασει 1-2 απο αυτο). Ενα visual back 1.25" - κατα προτιμηση με compression ring που δεν ειχε το μαμισιο- ειναι ευκολο να βρεθει και φτηνο. Του εχω κανει προσφατα ευθυγραμμιση, αλλα το ποιο πιθανο να ξαναχρειαστει μετα απο μεταφορα. Ειναι κουκλι, μικρό και παναλαφρο, αλλα με αρκετή φωτοσυλλεκτικότητα, με καθόλου mirror flop και ελαχιστο image shift κατα την διάρκεια της εστίασης - στην αρχη ειχα αγορασει crayford με motofocus, αλλα στο τελος τον πουλησα γιατι δεν χρειαζοτανε: ακομη και για φωτογραφική δουλεια εστιάζεις ανετα με το χερι απο το δικό του εστιαστή. Και κραταει την εστίαση για μερες. Λογος πωλησης : αναβαθμισηΤιμή 400 ευρω, βαζω τα μεταφορικά και την αντικαταβολή ΕΛΤΑ. Π.Μ. ή απαντηση εδω. OTA, reducer, SCT to T, finder σημαδια στο dovetail bob knobs κουτί μεταφορας bahtinov + dew shield
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ψαχνοντας τα πραγματά μου βρηκα οτι εχω και SCT visual back, και μαλιστα SCT σε 2" , με μετατροπεα 2" σε 1.25", και τα δυο με compression ring , που θα το προσθεσω στο πακετο χωρίς επιπλεων επιβαρυνση. visual back SCT -> 2" -> 1.25"
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 Μειωση τιμης στα 330 ευρω για να φυγει, προφανως υπερεκτιμησα το ποσο ο κοσμος ειναι διατεθιμενος να πληρωσει εν μεσω κρισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα