Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εντάξει λοιπόν γιατι εγω εχω απο φύση μου λίγη στραβομαρα :mrgreen: μη φανατστεις!1.25 και 1.5 αλλα θα το προσπαθήσω απόψε γιατι εχτες δεν προλαβα!!

Ευχαριστω! :)

Τον ουρανό με τ''άστρα να μου τάξεις εγώ θα σου ζητήσω τηλεσκόπιο και μαθήματα αστροφωτογράφισης,γι''αυτο καλύτερα τάξε μου κάτι πιο ευκολο! :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Κέρκυρα? Έλα ρε πατρίδα! Θα έρθω τον Αύγουστο να πάμε με τον Bi2l καμιά παρατήρηση!Αλλα νομίζω ότι το παρακάνεις. Είπαμε διάβασμα διάβασμα αλλά χτύπα και κάνα κιάλι! είναι οικονομικά προσιτά και μπορούν να σου προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία αν δεν είσαι έτοιμη με τηλεσκόπιο.
Δημοσιεύτηκε
Κέρκυρα? Έλα ρε πατρίδα! Θα έρθω τον Αύγουστο να πάμε με τον Bi2l καμιά παρατήρηση!Αλλα νομίζω ότι το παρακάνεις. Είπαμε διάβασμα διάβασμα αλλά χτύπα και κάνα κιάλι! είναι οικονομικά προσιτά και μπορούν να σου προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία αν δεν είσαι έτοιμη με τηλεσκόπιο.

Eλα ρε πατριδα!!!Τι λεμε τοση ώρα;Έχω κυαλια λεω αλλα προσπαθω να τα ρυθμίσω στην στραβωμάρα μου να μη ζαλιζομαι :mrgreen:

Παρακαλειστε αγαπητοί συντοπίτες μου όταν πάτε για παρατήρηση να με ενημερώσετε!!!

\:D/

Τον ουρανό με τ''άστρα να μου τάξεις εγώ θα σου ζητήσω τηλεσκόπιο και μαθήματα αστροφωτογράφισης,γι''αυτο καλύτερα τάξε μου κάτι πιο ευκολο! :cheesy:
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν ύστερα απο περίπου ένα μήνα διαβάσματος,παρατήρησης με γυμνό μάτι και κυάλια(που τα προσάρμοσα στη στραβωμάρα μου τελικά)έχω να πώ το εξής:

Πίστευα οτι δεν θα καταφέρω ποτέ να προσανατολιστώ,να βρω αστερισμούς κλπ αλλα ευτυχώς έκανα λάθος,κατάφερα να διακρίνω πολλούς απο αυτούς και να τους παρατηρώ ώρες..Πιστεύω πως δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να αγοράσω τηλεσκόπιο μιας και έχω να μάθω πολλά ακόμα...

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω πιο πολυ για τα νέα μέλη είναι ότι:

Βρήκα πολύ πιο χρήσιμες τις συμβουλές του astrovox απ'ότι του βιβλίου,στην ουσία το astrovox με έμαθε τι είναι και πως ονομάζεται το καθετι παρά το βιβλίο...

Μ'ένα τετράδιο κράτησα σημειώσεις και μ'αυτό το τετράδιο συνεχίζω..

Συγχαρητήρια στην καλή δουλεία του site!

=D> =D> =D>

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης