Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Όντως, ο Μάνος έχει δίκιο, μόνο από αυτούς θα την βρεις καινούργια μάλλον..Το θέμα δεν είναι αυτό όμως...το θέμα είναι ότι αν αποπειραθείς να την αγοράσεις τώρα, είμαστε σε περίοδο που το Ευρώ είναι στα μαύρα του τα χάλια σε σχέση με το Δολλάριο (η ισοτιμία είναι αίσχος δηλαδή!) και θα σου έρθει αρκετά λεφτά παραπάνω από ότι παλαιότερα...

Θέλω και εγώ να την πάρω αλλά περιμένω να ανέβει ξανά το Ευρώ έναντι του Δολλαρίου, ελπίζω σύντομα.. 8-[ Θα συμφέρει όταν ξαναφτάσει κάααποια στιγμή πάλι γύρω στο 1,46...εκεί που είναι τώρα...κλάφτα!!

Κάνε λίγο υπομονή να σώσεις χρήματα, αν δε κρατιέσαι βέβαια και δε σε νοιάζει, μιας και διανύουμε περίοδο παρατηρήσεων λόγω καλοκαιριού, τότε προχωράς. :cheesy:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ παιδιά,

Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, έχω βολευτεί μια χαρά με τον Pocket Sky Atlas, κτλ. αλλά είναι must!!! πρέπει κάποια στιγμή να την πάρουμε. Αν μαζευτούμε πολλοί αργότερα ίσως πετύχουμε και καλύτερες τιμές. Δεν ήξερα όμως αν υπάρχει Ελλάδα. :)

LoginImage.png

The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !

https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης