DimitrisV Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 Πωλείται αντάπτορας για προσοφθάλμια προβολή VIXEN Ο αντάπτορας είναι κατάλληλος για προσοφθάλμια της σειράς Vixen NLV Lanthanum 31.8mm. Σε άριστη κατάσταση με ελάχιστη χρήση, χωρίς σημάδια, στην αρχική του συσκευασία, αγορασμένος από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης. Eye piece projection adapter, Part No 39631 από 145 Ευρώ ΤΕΛΙΚΗ TIMΗ 50E και μεταφορικά δικά μου για να φύγει E-mail dvalianos@hotmail.com Τηλ: 6946 432002 (παρακαλώ 10:00 έως 14:00) Δημήτρης. Ευχαριστώ τον φίλο Αντώνη και καλές φωτογραφίες! “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 ΝΕΑ ΤΙΜΗ “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 UP “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 UP “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2010 ΤΕΛΙΚΗ TIMΗ 60E και μεταφορικά δικά μου “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα