βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2010 http://www.avistack.de/download.html Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 μπορει να χρησημοποιηθει και σε αλλες μορφες βιντεο εκτος απο .avi? stargazeshots.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Νομιζω οχι αλλα δε περνω κι ορκο . Παντως το Registax , η τελευταια του εκδοση , "ανοιγει" και .mpg και mpeg . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 να ρωτησω λοιπον ,εγω τραβηξα ενα βιντεακι και αποθηκευστικε σε .mov δεν το ανηγει ετσι κανενα προγραμμα για στακαρισμα??? εαν το μετατραψω σε καποιο αλλο format θα υπαρξει προβλημα (θα χαθει πληροφορια???)μην φανταστειτε τιποτα τρομερο ,τον δια με τους δορυφορους του τραβηξα και επειδη ειναι αρκετα σταθερο το βιντεο σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να δημιουργησω και μια εικονα. stargazeshots.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Κατι θα χαθει απο αποψης ποιοτητας κατα τη μετατροπη . Την επομενη φορα δοκιμασε σε .avi . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 ΜΠΑ,προς το παρον, με την καμερα που διαθετω δεν εχω αυτην την επιλογη. βεβαια την καμερα δεν την προοριζω για αστρονομικα βινετακια ,αλλα επειδη τραβαει σε 60fps και full hd ,θα μου αρεσε αν μπορουσα να το εκμεταλευτω! stargazeshots.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Κοιτα αν μπορεις να "σπασεις" το βιντεο που ηδη εχεις σε καρε .Δηλαδη να παρεις απο το βιντεο καθε ενα καρε ως εικονα , κι αργοτερα να επεξεργαστεις τις εικονες . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα