sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 1)LVI SmartGuider, σε άριστη κατάσταση στο βαλιτσάκι του, με όλα τα παρελκόμενα που το συνόδευαν. Τιμή: 220 €+μεταφορικα Τζάμπα κάθετε....έλα να φεύγει. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 Επικοινωνία με πμ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 Νέα καταχώρηση και Up!!!!! ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2010 UP upupup ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Έλα να φεύγουνε.....Up ...2....3..Up....2....3..UP ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2010 " Η SONY και τα παρελκόμενά της επωλήθησαν, Αντρέα μεγειά!!! " ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Up ...2....3..Up....2....3..UPΑδυναμία πληρωμών στάση εμπορίου ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2010 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Χριστόφορος Αθανασίου Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 Υπάρχει Ακόμα η καμερα?Ποιον περιμενει!?
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 Υπό κράτηση το LVI smart guider ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 To Lvi smart guider είναι και πάλι ελεύθερο. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 Μια τελική προσπάθεια...αλλιώς πάνε αποθήκη όλα.Up 2...3...Up ...2....3...Up ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
haris999 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ LVI σου στελνω μηνυμα
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Επανέρχεται η αγγελία ως έχει...παζάρια ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 up ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2012 TELEYTAIO UP ΕΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
themis_kart Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2012 Τσάμπα πράμα ρε τι παίρνετε με 220€ !!!! Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα