ΜΑΣΤΡΟ-ΝΙΚΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Γεια χαρα! Ποια ειναι η γνωμη σας για την συγκεκριμενη σειρα της Celestron; Υπαρχουν διαφορες με την αλλη σειρα (SC xlt) της ιδιας εταιρειας; Δεν ενδιαφερομαι για αγορα -απλη περιεργεια- οποτε ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο να απαντησει...
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Αν και δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, γλυκοκοιτάζω το 9,25!! Οι κριτικές για την HD σειρά είναι εξαιρετικές πάντως. Απαλοιφή της κόμης, κλείδωμα κατόπτρου και άλλα καλούδια. Και δίνεται μάλιστα με τα νέα προσοφθάλμια της Celestron, τα AXIOM που είναι και 2".Όταν το δώ και live, σίγουρα θα γράψω 2 αράδες, μιάς και έχω στο μυαλό μου τους απλούς XLT σωλήνες, ώστε να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...Οι τιμές πάντως είναι αλμυρές....
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Παιδια εδω και 2 περιπου μηνες εχω παραλαβει το HD 11. H αληθεια ειναι οτι δεν εχω προλαβει ουτε να δς λογω εργασιων στο Αστεροσκοπειο Μολις εχω νεα θα ανεβασω φωτο και εντυπωσεις.Παντως απο φωτο στο ιντερνετ νομιζω οτι τα παεο πολ καλα...... Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Παιδια εδω και 2 περιπου μηνες εχω παραλαβει το HD 11. H αληθεια ειναι οτι δεν εχω προλαβει ουτε να δς λογω εργασιων στο Αστεροσκοπειο Μολις εχω νεα θα ανεβασω φωτο και εντυπωσεις.Παντως απο φωτο στο ιντερνετ νομιζω οτι τα παεο πολ καλα...... Καλορίζικο το θηρίο!!! Πόσο σε ζηλεύω!!!Περιμένω εντυπώσεις!!!
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Το βρηκα απο Αμερικανο που ηθελέ να παρει Takahasi. To τηλεσκοπιο ηταν ολοκαινουριο ηταν το νουμερο 12 αν θυμαμαι καλα στη σειρα παραγωγης. Ευρωπη δεν ειχε μπει ακομα !!! Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Πασχάλη, μπορώ να σε ρωτήσω πως αγόρασες το HD μεταχειρισμένο? Εννοώ, πλήρωσες τελωνείο?Γλυκοκοιτάζω το HD800 CGEM αλλά με το τελωνείο τι γινεται? PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Σόρρυ, Νίκο εννοούσα! PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Το εστειλε σε ενα φιλο μου στην Αμερικη και αυτος μου το εστειλε "δωρο" για τα γενεθλεια μου Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Ωραία τα 'Δώρα'. ΟΚ τότε. Ευχαριστώ Νίκο! PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Νίκο, πιστεύεις ότι η σειρά Edge HD είναι καλύτερη από τους σωλήνες CPC XLT, όπως πχ το Nextstar 11 που έχεις? PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Απο αυτα που εχω δει κατα καιρους στο διαδυκτιο νομιζω οτι ειναι αρκετα βελτιωμενα με τα προηγουμενα οπως το Nexstar 11 .Αλλα παντα περιμενω να το δοκιμασω ο ιδιος ωστε να εχω και πιο εμπεριστατομενη αποψη Κοιτα και λιγο εδω να δεις τι εχει κανει ο τυπος οποτε θα παρεις μια ιδεαhttp://www.flickr.com/photos/26671216@N02/sets/72157618612316465/detail/ Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Νίκο, χρησιμοποίησες USPS για να σου το στείλουν από USA? PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 nai Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
dp297 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Να υποθέσω ότι θα το κλειδώσεις σε ήδη υπάρχουσα βάση, ειδάλλως οι περιορισμοί του βάρους θα ήταν απαγορευτικοί. Εννοώ ότι αγόρασες μόνο το σωλήνα.Αν επιτρέπεται, πόσο πλήρωσες για USPS? PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Εδω μερικα δειγματα απο το HD Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Εδω εχω ενα απλο δειγμα οπως σας ειχα πει απο το HD 11 f/10 σε bin 2x2 (0,88 image scale) στα 300 sec χωρις οδηγηση και χωρις PEC.Αρκετα καλα τα αστερια και στην ακρη του πεδιου. Καμια σχεση με το προηγουμενο τηλεσκοπιο το απλο C11 Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα