cptfurz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Παίδες καλησπέρα Ετοιμαζομαι παραγγειλω από Καναδά ένα Digicap της Kendrick για το Nexstar SE8 σε αντικατάσταση του απλού dew shield που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας για να μου πει την γνώμη του? Μιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Έχω ένα αντίστοιχο για το C11 Μια χαρά λειτουργεί. Θα χρειαστείς όμως κι ένα controller. Εγώ έχω το Digi fire 7 Αν κι έχω και απλό strap το digicap έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν απλό κάλυμμα δρόσου χωρίς τη θέρμανση. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
cptfurz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Ευχαριστω Τακη Το Digicap εχει δικο του controler και παει μαζι με το πακέτο. Επειδη ειναι αρκετα φθηνoτερο απο το συνδιασμο ταινίας και controler σαν το δικό σου, ηθελα να ξερω αν αποδιδει εξ' ισου καλα. ΦιλικαΜιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα