Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Με το σκεπτικό "πολλοί αλλά σκόρπιοι" ή "πως να γίνει παρατήρηση σήμερα;" λέω να ανοίξω αυτό το θέμα. Μπορούν να κανονίζονται πιο ευρείες συναντήσεις, όπως σε άλλα threads κανονίζουμε εξορμήσεις.

Αλήθεια, που να πίναμε καφέ σήμερα-αύριο; (Μιλώντας για μένα κάπου γύρω Αθήνα-Πειραιά)

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε

Ωραιώτατα! Λοιπόν, σήμερα η αύριο;

(Ουρανία χαίρομαι που θα σε ξαναδούμε. \:D/ Σωτήρη, ευκαιρία να γνωριστούμε. Σε διαβάζω εδώ στο φόρουμ τόσο καιρό :cheesy:

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε

Γειά σας Γιάννη και Μάνο, λοιπόν εγώ μπορώ για έναν χαλαρό καφέ σήμερα(νωρίς) ή και αύριο πρωί, ας γράψει όποιος άλλος μπορεί και θα τηλεφωνηθούμε σε λίγο με Μάνο.

Καλύτερα σήμερα .:D

Δημοσιεύτηκε
Λοιπον, ας πουμε για αυριιο το πρωι κατά τις 10.30πμ (πμ=πρωι, όχι persσnal message :mrgreen: ) στην Μαρινα Ζεας. Θα σας δω εκει.
Δημοσιεύτηκε
Εγω τελικα σημερα δεν μπορω :( .Απο την Τριτη και μετα ξεμπερδευω κατι φτιαξιματα που κανω στο εξοχικο μου (φτιαχνω παρατηρητηριο,και ειμαι στα τσιμεντα .) supernovus θα σε παρω καποια στιγμη αυριο να κανονισουμε για μεσα στην εβδομαδα. :cheesy:
82758172.gif
Δημοσιεύτηκε

@ blackholesun

Μην ξεχάσεις να τραβήξεις φωτογραφίες της κατασκευής · και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε .

καφές + παρέα astrovox = καλο

καφές + παρέα astrovox + κατασκευή παρατηρητηριου = ακόμη καλύτερο

MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging

I am ready now for singing Ready to begin the chanting

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης