ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Παιδιά τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να ανεβάσω αστρονομικές μου φωτογραφίες στο e-περιοδικό του site astronomy.gr αλλά μου βγάζει error... '''The web site you are accessing has experienced an unexpected error.Please contact the website administrator''' Έγραφε και κάτι άλλα όμως τώρα δεν μου βγάζει ούτε error απλά δεν φορτώνει η σελίδα και δε γίνεται τίποτα...Το θέμα είναι ότι ποτέ δε μου είχε βγάλει τέτοιο πρόβλημα αφού έιχα ανεβάσει και άλλες photos...τους τελευταίους 2-3 μήνες το παρουσιάζει...Το πρόβλημα προέρχεται από τον υπολογιστή μου ή απο την ιστοσελίδα? Please παιδιά βοηθήστε
Vasilis_90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Έχεις γενικά πρόβλημα σε σελίδες ή μόνο στη συγκεκριμένη?Ποιο browser χρησιμοποιείς? Ένα τηλεσκόπιο.... ....για να κοιτάς πλανήτες μακρινούς κομήτες και αστέρια και να ονειρεύεσαι κάτω από το φώς του φεγγαριού κόσμους μαγικούς και αλλιώτικους!!!
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Μόνο στη συγκεκριμένη...Χρησιμοποιώ Ιnternet Explorer 8 και Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; el; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 Και με τους 2 το ίσιο πρόβλημα...
Vasilis_90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 -Αν σου βγάζει προβλημα μόνο σε αυτή τη σελίδα μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο server που φιλοξενεί τη σελίδα και να μην μπορεί να δεχτεί αρχεία. (Απλά περίμενε κανά δυο μέρες και ξανπροσπάθησε)-Μερικές φορές μπορεί να είναι απλά υπερφορτωμένη είτε η γραμμή σου είτε η σελίδα και μετά από λίγη ώρα αν δεν πραγματοποιηθεί η αποστολή ή γενικά το αίτημα που έγινε προς τη σελίδα, ο browser διακόπτει την σύνδεση. (Αν και δεν πιστεύω να έχει πέσει τόση πολλή κίνηση στη συγκεκριμένη σελίδα)-Μπορεί επίσης για οποιοδήποτε λόγο η σελίδα να έχει μπλοκάρει την IP του router σου, επειδή κάποιο firewall εντόπισε τα αρχεία σου σαν πιθανές απειλές. (Πήγαινε στη σελίδα του router σου και κάνε αποσύνδεση και ξανά σύνδεση...αυτό θα αλλάξει την IP)-Τέλος, μπορεί να έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση στους browsers. Αν και είναι το πιο απίθανο, μπορεί κάποιο πρόγραμμα που πρόσφατα εγκατέστησες να άλλαξε κάποια ρύθμιση. (Αυτό θέλει αρκετό ψάξιμο για να καταλάβεις τι έχει αλλάξει) Πριν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, προσπάθησε να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία από άλλον υπολογιστή. Αν έχεις πρόβλημα, τότε μάλλον είναι κάτι από τα πρώτα δύο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τον άλλο υπολογιστή, δοκίμασε το 3ο και το 4ο. Ένα τηλεσκόπιο.... ....για να κοιτάς πλανήτες μακρινούς κομήτες και αστέρια και να ονειρεύεσαι κάτω από το φώς του φεγγαριού κόσμους μαγικούς και αλλιώτικους!!!
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω αν είναι τις επόμενες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα