Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Μήπως μπορεί κανείες να δώσει ένα link σχετικά με καιρική πρόβλεψη του.. seeing. Eίχα ένα αλλά το έχασα και δεν θυμάμαι το όνομα.
Πιστεύω εις ένα Carl Sagan Cosmo, μισώ τον μεταφυσικό υπερφιαλισμό και τις ουτοπίες, αγαπώ τη νόηση..
Δημοσιεύτηκε
Ναι ίσως οχι απαραίτητα τόσο εξειδικεμένο, πάντως αυτό μου κάνει αλλά προτιμό αν είναι δυνατό με χάρτη η να περιέχει την Ελλάδα (Αυτό αν και δεν το πολυ-έψαξα αναφερόταν στη Γαλλία;)
Πιστεύω εις ένα Carl Sagan Cosmo, μισώ τον μεταφυσικό υπερφιαλισμό και τις ουτοπίες, αγαπώ τη νόηση..
Δημοσιεύτηκε

Τελικά οκ. Βρήκα το δικό μου και το μοιράζομαι με τη παρέα σ'αυτό το link εδώ: http://www.skippysky.com.au/Europe/

(το οποίο βρήκα στο forum πρίν αρκετό καιρό)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύτηκε

Σύμπτωση ε; λίγο ακόμα και θα είχαμε και κοινή ημερομηνία εγγραφής .... για δες.

Εμένα πάντως είναι ο πλανήτης μου όπως θα ήθελα να είναι.

Τη Tsaprazι πάντως τη θαυμάζω για τη παρουσία της στο site σε σχέση με την ηλικία της και ελπίζω η κόρη μου που τώρα έκλεισε τα 4 να της μιάσει. Χαιρετισμούς παρεπιπτόντος...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης