Polykarpos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Ξεκίνησε ο on line διεθνής διαγωνισμός animation www.animacam.tv Με προσκάλεσαν να συμμετάσχω με την ταινία μου – ντοκυμανταίρ Το βαλς του Ηλιακού συστήματος. Όποιος ενδιαφέρεται να δει τα ταινιάκια και να ψηφίσει μπαίνει στο site και πάει στην επιλογή LOGIN επάνω. Πρέπει να εγγραφεί με το email του και μετά το Accept να πάει στο START και Watch Videos στα δεξιά όπου θα του παρουσιαστούν τα video να επιλέξει. Το δικό μου έχει αυτή την εικόνα. Καλή θέαση
Makis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Το site είναι ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!Ενδιαφέρν επίσης είναι και η πληροφορία που μας δώσατε!!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
nikos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Πολύ ωραίο site (Παρ όλο που ο επεξεργαστής μου είναι αρχαίος και μου έχει σπάσει τα...νεύρα, η αναπραγωγή) Σε κάθε περίπτωση Μπράβο!
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2010 Ευχαριστώ.Αυτό είναι το βίντεο που βραβέυτηκε στο 5ο διεθνές φεστιβάλ Animation Αθηνών Animfest.Έχω κάνει βελτιώσεις καθώς έβλα μια δασκάλα - ρομπότ να κάνει αφήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα