Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Οχι, δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. Μόνο το Nightwatch. Πάντως το backyard είναι σαφώς πιο προχωρημένου επιπέδου και έχει πιο πολλές πληροφορίες για τον εξοπλισμό του ερασιτέχνη και την φωτογραφία. Από τα πρώτα βιβλία που είχα πάρει, αν τα πας καλά με τα αγγλικά δοκίμασέ το.

Ανδρέας

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 4 έτη αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι απλα εξαιρετικο και κατα την γνωμη μου μετα το nightwatch ειναι το αμεσως επομενο που πρεπει να παρει ενας αρχαριος.

Εχει γινει επανεκδοση με ανανεωμενο υλικο

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Παιδια αμα σας πω ποσα αγγλικα βιβλια σε EBooks εχω κατεβασει σχετικα με την αστρονομια θα παθετε!!!

Οποιοι γνωριζουν καλα αγγλικα δεν θα χασουν ισα ισα θα κερδισουν πολλα παραπανω.

Στο συνολο εχω μαζεψει πανω απο 50 τιτλους ειτε μεσω torrent, ειτε μεσω web downloading.

Το πρωτο μου ηταν το Complete Idiot's guide to astronomy (450+ σελιδες) και ηταν γενικης φυσεως και γνωριμιας με το συμπαν. Πολυ αστειο, πολυ ουσιαστικο.

Το δευτερο που μολις διαβασα ηταν το Α Look through the Southern Sky με διαφορους χαρτες ανα εποχη και μηνα.

Τωρα διαβαζω το Astronomy 1,2,3 : Galaxies and the expanding Universe που μιλαει για θεωριες φυσικης και φιλοσοφει γενικα με την ιδεα του Συμπαντος.

Τωρα υπαρχουν και πολλα αλλα που δεν μπορω να τα θυμηθω. Απλα το Nightwatch δεν το εχω βρει πουθενα (οχι στα βιβλιοπωλεια παντος!) :mrgreen:

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε

Το είχα αγοράσει πρόπερσι, 2 μήνες μετά το Nightwach.

Πολύ καλό βιβλίο, μου χρειάστηκε καταρχήν για να καταλήξω στο τι τηλεσκόπιο θα πάρω, αλλά έχει και πολλές άλλες πληροφορίες..

Το συστήνω ανεπιφύλακτα άσχετα από την τιμή του! :wink:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Εισαι εκτος θεματος Altinakis και PapGeo το θεμα εδω ειναι το συγκεκριμενο βιβλιο.

Φιλικα Δημητρης

Πράγματι! Ήμουν εκτός θέματος!

Μήπως κερδίζω και κανένα βαθμό ποινής?!!! :D

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

Ουπππς! Γιναμε δυο!

Σορρυ αλλα ειναι απο τον υπερμετρο ενθουσιασμο μας! O:) O:) O:) O:)

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Ξερει κανενας απο που μπορουμε να "αγορασουμε" το Nightwatch ή το Backyard Astronomy Guide? :wink:

>Destination Space!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης