Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

γεια σας ...πρόσφατα έκανα ενα blog που έχει αντικείμενο τις επιστήμες και κυρίως την αστρονομία μιας και το αντικείμενο μου αρέσει όλο και πιο πολύ!!

το blog είναι καινοριο γι αυτο συμπεριφερθείτε του με προδέρμ γιατί ειναι μωράκι ακόμα \:D/

το url είναι : cosmoscience.wordpress.com

παρατηρήσεις-σχόλια ευπρόσδεκτα :)

ευχαριστώ !!

Δημοσιεύτηκε

πολυ καλο φαινεται!

παντως θελει ποοολυ scroll για να φτασεις σε παλιοτερες αναρτησεις ,θα σου προτεινα να πειραξεις λιγο τον κωδικα και να μεγαλωσεις την σελιδα λιγο ακομα (εαν γινεται)

το κακο ειναι οτι με τα blogspot &wordpress δεν ειναι καλαισθητο το αποτελεσμα.(βασικα με καμια τσαμπα πλατφορμα δεν ειναι και τοσο καλαισθητο),αλλα αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ ισως να ψαχτεις περισσοτερο και να μεταμορφωσεις καποια δωρεαν πλατφορμα σε πολυ ομορφο site !

εγω χρησιμοποιω το weebly.com,με καλυπτει σε μεγαλο ποσοστο.

αυτα με τα τεχνικα κατ αλλα πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα!

Δημοσιεύτηκε

ευχαριστώ πολύ!! :)

ναι έχεις δίκιο αλλα δε βλέπω πουθενά να έχει επιλογή για να μην εμφανίζεται τουλάχιστον όλο το ποστ στη κεντρική σελιδα ετσι ώστε να χωράνε περισσότερα αρθρα στη σελιδα και να φαινονται :P

υγ: πολυ ωραιο και το δικο σου :)

Δημοσιεύτηκε

βελτίωσα κάποια πράγματα

1)έβαλα στην κεντρική να δείχνει μόνο μια μικρη σύνοψη του όλου άρθρου

2)άνοιξα μια νέσα σελίδα οπου έβαλα όλα τα links απο όλα τα άρθρα που έχω δημοσιευσει για ευκολότερη ευρεση

Αυτά...δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο γιατι δεν έχει παραπάνω επιλογές το wordpress :evil:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης