kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 ψαχνονατς στο ιντερνετ επεσα σε αυτο το dew shield http://www.dewbuster.com/dewshield/laptop_dewshield.html φτιαγμενο με corrugated plastic sheets ή αλλιως κυψελωτα πολυκαρβονικα. ξερει κανεςι που μπορω να τα βρω; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Hi kookoo_gr, Offhand I don't know where one would go, in the greater Athens area, to pick some up.You might start by giving one of the larger chain hardware stores or industrial supply stores a call. If they don't offer it they should be able to point you in the right direction so as to locate some.This stuff is great as it is light and easy to work with. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Γεια σου Κώστα!! Αυτό το πλαστικό με τις κυψέλες το εχω δει σε βιβλιοπωλείο και για πολυ ποιο σκληρό σε βιομηχανικα ειδη .. κυρίος καταστήματα σχετικά με οικοδομηκά..ψάχνομαι πολυ με κατασκευες όλων των τύπων και ετσι δεν μου ξέφυγαν απο την προσοχή.. SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 ευχαριστω φιωργο θα κοιταξω και εγω. μηπως κατα τυχη ξερεις το βιβλιοπωλειο που τα ειδες; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Είμαι Καλαμάτα και δεν ειναι απο αλυσήδα καταστημάτων γενικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία το έχουν ειναι υλικά για μακέτες.Πολυ καλη ιδεα για την υγρασία.. SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Κώστα,Υπάρχει ενα μαγαζί στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο, ψήλά κοντά στο ξενοδοχείο Athens Imperial (νομίζω ένα τετράγωνο πρίν). Επίσης άλλο ένα στην Κωνσταντινουπόλεως, στο Βοτανικό, θα το βρώ και θα σου πώ Δημήτρης Δημήτρης
Karellen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Παιδιά αυτό το υλικό το χρησιμοποιούν στις παλέττες όταν στοιβάζουν πράγματα το ένα πάνω στ άλλο(κονσέρβες,μπουκάλια κλπ) σαν ενδιάμεσο για να μη γλυστράνε.Βγαίνει σε κομμάτια 1μ * 1,20μ.Εγω έχω καμμιά 30ριά-40 τέτοια από παλέττες με φιάλες που μου στέλνουν στην οινοποιία.Κώστα πήγαινε σε μια κάβα,ποτοποιία ή πρακτορείο μεταφορών και ρώτα.Κάνει 1-2 ευρώ ή θα στο δώσουν τσάμπα. Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 kookoo_gr να προτείνω κάτι; Η κατασκευή θα πρέπει να έχει και πάτο για να μην την παίρνει το αεράκι. Τα πλεονεκτήματα με το υλικό αυτό: είναι ελαφρύ, διπλώνει και δεν πιάνει χώρο. Με το καιρό όμως ίσως αρχίσει να τσαλακώνεται και να χαλάει το σχήματα του. Δες μιά απλή λύση που είχα βρει, εδώ για laptop στο βουνό. Το link έχει φωτογραφίες και τρόπο κατασκευής. Είναι πιο στιβαρό νομίζω και μπαίνουν και πράγματα εξοπλισμού μας μέσα. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις. κωνσταντινε την επιλογη που λες την εχω δει και απο παλια αλλα την εχω απορριψει λογω ογκου, ενω με αυτα τα πλαστικα φυλλα μπορω και να τα τοποθετησω και στην τσαντα του φορητου η μονη περιπτωση να τσαλακωσουν ειναι αμα τα πατηκωσω με κατι βαρυ καταλαθος. anyway μολις τα βρω θα σας ανεβασω και φωτο απο την κατασκευη μου Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα