Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2006 και όπως λένε θα στοιχίζει λιγότερο από ένα καλό κινητό τηλέφωνο...... :shock: :lol: :D

... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! \:D/

Γιάννης

-----------------

SKYWATCHER 150 EQ3-2

Δημοσιεύτηκε

Συγνωμη τι δουλεια εχει αυτο σε ενα forum αστρονομιας;

Αν αρχιζαμε να γραφουμε εδω ο καθενας ο,τι βλεπουμε στο web ασχετο με αστρονομια που μας αρεσει .... ζητω που καηκαμε!!!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

1. To post αυτό το έβαλα στην κατηγορία του forum Λοιπές Συζητήσεις("Οποιαδήποτε συζήτηση δεν εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.")

2. Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν και αλλά θέματα άσχετα με την αστρονομία στα οποία έχεις συμμετάσχει και εσύ στην συζήτηση (π.χ. Θέμα για την Eurovision - Παπαρίζου.)

3. Το θέμα το οποίο υπέβαλα δεν νομίζω ότι είναι εντελώς άσχετο με την αστρονομία (από την μεριά του ερασιτέχνη αστρονόμου μιλάω πάντα) μιας και τουλάχιστον το 80% μας χρησιμοποιούμε Η/Υ με αστρονομικά προγράμματα και το πληκτρολόγιο είναι μέρος αυτού..... Δεν αναφέρθηκα σε Mp3 player ή σε λάστιχα αυτοκινήτου ή σε κυνηγητικές καραμπίνες ή ........... Έχουμε συζητήσει και άλλες φορές για καρεκλάκι ή τραπεζάκι κτλ που μας κάνουν την "αστρονομική μας" ζωή πιο εύκολη στις ώρες της αστροπαρατήρησης. Και αυτό το πληκτρολόγιο δεν το έβαλα τυχαία μιας και φαντάσου πόσο πρακτικό θα ήταν για τις ώρες της αστροπαρατήρησης μέσα στο σκοτάδι με τον κόκκινο φωτισμό του..... :wink:

Οπότε δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου..!!!! :?:

... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! \:D/

Γιάννης

-----------------

SKYWATCHER 150 EQ3-2

Δημοσιεύτηκε

Λοιπες συζητησεις σχετικα με αστρονομικα θεματα...οχι ο,τι ναναι.

Για την Παπαριζου...απλως απαντησα σε αναφορα στα πλαισια αλλης συζητησης πως δεν ειδα κανενα ελληνικο τραγουδι να κερδιζει και αυτο κατ εξαιρεσιν λογω του οτι το θεμα ηταν στην επικαιροτητα και μας ειχαν ζαλισει οι τηλεορασεις με την "εθνικη νικη".

Για το πληκτρολογιο ολοι laptop χρησιμοποιουν διπλα στο τηλεσκοπιο ασε που αν κοιτας το μονιτορ ακομα και με κοκκινο φως η νυχτερινη οραση παει περιπατο.

Αν παρεις πως ειναι αστρονομικο αξεσουαρ τοτε και το mp3 player αστρονομικος εξοπλισμος ειναι (ακουμε και μουσικη καθως παρατηρουμε)και τα λαστιχα του αυτοκινητου που μας παει στο μερος που παρατηρουμε και πολλα αλλα κατα πως θες.

Ας μην φτασουμε στο σημειο να πλατιαζουμε οπως στο γνωστο shoking ανεκδοτο με το ψαρεμα :D

Δημοσιεύτηκε

Πάνω που έλεγα να μπώ στη συζήτηση, σκόνταψα γιατί δεν γνωρίζω το ανέκδοτο... Εγκαταλείπω! :lol::lol:

[Μ' όλο το σεβασμό, εγκαταλείψτε κι εσείς, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...]

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Θα εγκαταλείψω και εγώ γιατί από ότι βλέπω δεν βγάζει πουθενά η κουβέντα...... (Στέφανε ούτε και εγώ ξέρω το ανέκδοτο.....)

Απλά θα πω και εγώ με την σειρά μου ότι :

"Αν αρχίζαμε να κάνουμε εδώ ο καθένας τον moderator του Forum όπως μας αρέσει .... ζήτω που καήκαμε!!!" :!:

Αν αρχιζαμε να γραφουμε εδω ο καθενας ο,τι βλεπουμε στο web ασχετο με αστρονομια που μας αρεσει .... ζητω που καηκαμε!!!

Γιάννης

-----------------

SKYWATCHER 150 EQ3-2

Δημοσιεύτηκε
Πάνω που έλεγα να μπώ στη συζήτηση, σκόνταψα γιατί δεν γνωρίζω το ανέκδοτο... Εγκαταλείπω!

Θα στο πω απο κοντα Στεφανε γιατι αν το δημοσιευσω θα αποκλειστω απο το astrovox χεχε....

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης