Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ναι,είναι χρήσιμο!!!!!!!

Αγόρασε το!!!!!!!

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

 

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημοσιεύτηκε
Όχι βρε παιδιά... Αν είναι να πάρετε laser πάρτε κάτι καλό (όχι της baader δεν είναι καλό), αλλοιώς μην πετάτε χρήματα. Προτιμότερο είναι ένα καλό cheshire στα μισά χρήματα.
Δημοσιεύτηκε
Συμφωνώ με τον Ηλία.Δεν είναι καλό.Εχω ένα κ ντρέπομαι να το πουλήσω.Αν κ η καινούρια έκδοση λένε πως έχει φτιάξει καλύτερα αν θες να πάρεις κάποιο άλλο εργαλείο ευθυγράμμισης.Οχι Laser.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Αν αλλάξεις την είσοδο του εστιαστή σου σε Clicklock είναι καλό. (Δεν σου χρειάζεται όμως τώρα) Με τον μαμίσιο είναι άχρηστο, δεν πρόκειται να ευθυγραμμίσεις ποτέ συμφωνώ με τα παιδιά! Για αρχή ενα Cheshire Eyepiece είναι ότι καλύτερο για σένα, μιας και το 8ιντσο αν δεν το κλοτσήσεις :cheesy: δεν χάνει την ευθυγράμμιση του σχεδόν ποτέ. :)

 

Φιλικά

clicklock.jpg.ce4f3698330d2865f173cbc4006884d5.jpg

LoginImage.png

The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !

https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης