Makis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Απ'όσο γνωρίζω η <<σύγχρονη περιστροφή>>είναι η ταυτόχρονη χρονική ταύτιση τουχρόνου περιφοράς και του χρόνου περιστροφής. Γι'αυτό σας θέτω δυο ερωτήματα: 1)Που οφείλεται??????? 2)Αν αυτό το φαινόμενο απαντάται και σε άλλα φεγγάρια του Ηλιακού Συστήματος. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
jony Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 ορίστε η απάντηση και στα δύο ερωτήματα που έθεσες φίλε :http://www.astronomia.gr/wiki/index.php?title=%CE%A3%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE
Makis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!!!!!!!!! Ο σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι πως αυτά τα δυοερωτήματα τα ξέρω αλλά ήθελα να δω αν το ήξερες!!!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
jony Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2010 εννοείται πως το ήξερα αν και δεν ήμουν σίγουρος για όλα τα φεγγάρια των άλλων πλανητών. Απλά προτίμησα να δώσω ολόκληρη την πηγή και να μην τα περιγράψω με δικά μου λόγια. Πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κάποιοι που πιθανώς να μην το γνωρίζουν αυτό και να πληροφορηθούν από εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα