_ΚΩΣΤΑΣ_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ϋστερα απο τρείς μήνες ερεύνας αγοράς και αφου έλαβα σοβαρά υποψην τις δικές σας συμβουλές κατέληξα σε τρία τηλεσκόπια δυστιχως ομως δεν ξερω πιο να διαλέξω και εδω θα θέλω την βοηθεια σας να μου γράψεται πιο απο τα τρία τηλεσκόπια προτιμάται .(1) ΜΑΡΚΑ: SKYWATCHERΜΟΝΤΕΛΟ: PYREX 8''ΤΥΠΟΣ: Κατοπτρικό DobsonΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ: 200mmΕΣΤΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 1200mmΕΣΤΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ: f/6ΜΕΓΙΣΤΗ ΩΦΕΛΙΜΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ: 400x MIKTO ΒΑΡΟΣ: 29 Kg ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ερευνητής 9x50Αντάπτορας για υποδοχή προσοφθαλμίων 31.8mmΕστιαστής για υποδοχή προσοφθαλμίων 2''2 προσοφθάλμιoι φακοί (31.8mm) Super Plossl 25mm & Super Plossl 10mm ΤΙΜΗ : 449 $ (2) TS-GCO ( DOB 10’ ) Παραβολικό κάτοπτρο250 f/5Εστιαστής κρεμαγιέρας 2"Ερευνητής 8Χ50Plossl 9mm και 25mmΦίλτρο σελήνηςΑνεμιστηράκι: ΌχιΑζιμ: TeflonΤιμή: 475 € Για αυτο το τηλεσκόπιο εχω καποιες αμφιβολίες διοτι ειναι πολυ φθηνό σε σύγκριση με τα αλλα τηλεσκόπια , θα μπορείτε να μου πείτε γιατι ? (3) TS-GCO ( DOB 8’)Παραβολικό κάτοπτρο 200 f/6Εστιαστής Crayford 2"Ερευνητής 8Χ50Προσοφθάλμια 2" 42mm Erfle1,25" Super PlosslΦίλτρο ΣελήνηςΑνεμιστηράκι: ΝαιΑζιμ: Ρουλεμάν Τιμή: 525 € ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα