netrionio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Και εγώ συμφωνώ με εσάς. Οι παρουσιάσεις είναι σε βασικό επίπεδο και έχουν ελάχιστους τύπους. Ο κόσμος γενικότερα με το που ακούει αστρονομία αμέσως σκέφτεται κάτι δύσκολο που βαριέται. Γι αυτό είχα κάνει την πρώτη παρουσίαση 1.ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ σαν εισαγωγή. Αν παρατηρήσετε είναι μικρή και περιέχει εντυπωσιακές πληροφορίες έτσι για να προκαλέσω την περιέργεια και το ενδιαφέρον.Επίσης επισημαίνω τον τρόπο σκέψης , λειτουργίας διδασκαλίας και γενικότερα την επιστημοσύνη στο Ελλάντα…. Δίνω ελαφρά έναν τόνο προσωπικής άποψης… Όταν αντιλαμβάνεσαι την ασημαντότητα σου πώς είναι δυνατόν να είσαι εγωιστής??Αυτό να το πεις στην πρώην μου που όλο εγωιστή με έλεγε! Ερωτόκριτε , πάντως εγώ τις παρουσιάσεις σου θα τις χρησιμοποιήσω! Εννοείται! Μακάρι να βρεις κοινό! Αν δεις έχω σταματήσει στους εσωτερικούς πλανήτες. Ο στόχος μου ήταν να θίξω άλλα 4 θέματα: Εξωτερικοί πλανήτες ,κομήτες -αστεροειδείς , Άστρα (το πιο τετριμμένο ),και γαλαξίες. Το θέμα είναι ότι έχω το υλικό αλλά δεν έχω διάθεση.... ο χρόνος βρίσκεται αν θέλω...; πάντως αν ολοκλήρωνα το έργο θα ήταν σαν μίνι αστρονομική σειρά!ΗΟΜΟ Κέρκυρα πού μένεις? την Παρασκευή 24/12 θα είμαι στην αγνή και τέλεια πατρίδα.Αν είναι να κανονίσουμε και με το Βασίλη να βρεθούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα