cptfurz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2010 Πωλείται προσοφθαλμιο Vixen NLV Lanthanum 6mm. Αριστη κατάσταση με τα καπάκια του οπως αγοράστηκε απο το Πλανηταριο. Τιμή 70 Ευρω + εξοδα αποστολής (Αθήνα χερι με χερι). Επικοινωνία με πμ Περισσοτερες πληροφορίες εδω: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1308 Φιλικά Μιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 καλημερα και χρονια πολλ αφιλε μου...εχω ενα dob 6 3 ημερων νομιζεις οτι θα μου ειναι χρησιμο για την παρακολουθηση του βαθυ ουρανου? JUST FOR FUN......
cptfurz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Φιλε καλησπερα και Χρονια Πολλα Το συγκεκριμμένο προσοφθαλμιο ειναι αψογο για πλανητική παρατήρηση αλλα δεν κανει για deep sky επειδη εχει πολυ μικρό φαινόμενο πεδιο. Φιλικά Μιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα