rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 τι λετε για την προσφορα του πλανηταριου http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1984 .. αξιζει τα λεφτα του?????? JUST FOR FUN......
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 εξαρταται τι θελει ο καθενας.αν μιλαμε για αυτα καθαυτα τα κομματια και ειναι σιγουρος καποιος οτι θα του χρειαστουν τοτε συμφερει.αν παλι καποιος σκεφτεται να τα αγορασει επειδη ειναι σε προσφορα τοτε ισως να το ξανασκεφθει διοτι με 300 ευρω παιρνεις ενα ολοκληρο τηλεσκοπιο ,τα προσοφθαλμια συνηθως ειναι πιο φθηνα (μιλαμε για μια μεση ποιοτηατ παντα) stargazeshots.com
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 εχω σκοπο να παρω καπια 6μμ 13μμ 20μμ ελεγα αν με αυτα ξελασπωνα!!! JUST FOR FUN......
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 προφανως η προσφορα καλυπτει αυτες τις μεγενθυσεις (το 6 μπορει να το χρησιμοποιησεις πιο σπανια)αλλα μπορεις επισης με λιγοτερα χρηματα (ή και εαν θελεις πιο ποιοτικα κομματια,με τα ιδια η και παραπανω) να αγορασεις μονο τις μεγενθυσεις που θελεις! θεμα του τι θελεις ειναι! stargazeshots.com
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 μην βιαζεσαι να κανεις αγορα ακομα. περιμενε λιγο καιρο ωστε να ανοιξει ο καιρος και να αρχισεις να μαθαινεις τον ουρανο και μετα αγοραζεις προσοφθαλμια. το πιο βασικο σου πρβλημα σαν νεος θα ειναι να βρισκεις το αντικειμενα βαθυ ουρανου. σε αυτο θα σε βοηθησει ενας ερυενητης telrad ή rigel παρα ενα προσοφθαλμιο 23μμ. κανε και κανα κονε με κανεναν πιο εμπειρο στα μερη σου ωστε να μαθεις σιγα σιγα να κανεις παρατηρησεις Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 διαβασα μεσα στο φορουμ που ελεγε ενας οτι εχει βολευτει με ενα ζουμ αντι για πολα προσοφθαλμια και βαλε βγαλε....ξεκινουσε με 24μμ για αναζητηση και κατεβαινε οπου χρειαζοταν??!! JUST FOR FUN......
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 γιατι οχι ο δικος μου ερευνητης??σε τι ειναι καλυτερος ο τελραντ JUST FOR FUN......
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 ο ερευντης telrad κανει μια προβολη 3 κυκλων σε ενα τζαμι και με την βοηθεια του και την βοηθεια χαρτων (που εχουμε κανει ποστ σε αυτο το φορουμ) κανεις αντιπαραβολη των κυκλων του χαρτη στον ουρανο. ετσι μπορεις να βρεις αμυδρα αντικειμενα τα οποια ο ερευνητης του τηλε δεν μπορει να ''δει'' λογω μικρης διαμετρου. πιστεψε με ειναι σωτηριο. ακομα και εγω οταν πρωοτπηρα το dob 8'' εριχνα καντηλια για βρω εστω και ενα αντικειμενο. απο τοτε που τον πηρα λυθηκαν τα χερια μου στην παρατηρηση. για αρχη κρατα τα προσοθφαλμια που εχει το τηλε και με το 25μμ για αρχη θα κανεις δουλεια για βαθυ ουρανο. στο δικο μου δεν εχω παρει κανενα αλλο προσοφθαλμιο και εχω δει αρκετα DSO (βεβαια εχω αλλαξει κατευθυνση και κανω φωτογραφιση πια) παρε καλυτερα τον telrad ερυενητη που εινια και σχετικα φθηνος τυπωσε τους χαρτες του φορουμ και με υπομονη και επιμονη θα μαθεις τον ουρανο και τι θες απο παρατηρηση και μετα πας για καλα προσοθφαλμια αλλιως θα πετας τζαμπα τα λεφτα σου. τελος θα σου προτεινα να παρεις και το pocket sky atlas για βρισκεις περισσοτερα αντικειμενα βαθυ ουρανου. Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες σου και θα προσπαθησω να τα εφαρμοσω για αρχη και μετα βλεπουμε. JUST FOR FUN......
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 δες εδω πληροφοριες για τον telrad Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα