sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2011 Heq5 skyscan με δυο αντιβαρα και το αναβαθμίσιμο χειριστήριο, σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση 650 ευρώ.Επικοινωνία με ΠΜ.α)η τιμή μειώνεται στα 650 ευρώβ)+300 ευρώ για ανταλλαγή με εξίσου ΑΨΟΓΗ ΕQ6... http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=948 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Παρακαλώ να αποφεύγουμε αχρείαστο σχολιασμό σε αγγελίες. Μπορεί ο χρήστης που έβαλε την αγγελία να ενοχλείται, μπορεί και όχι αλλά για καλό και για κακό ας προσπαθήσουμε να είμαστε όσο τυπικοί γίνεται. Ευχαριστώ. ΥΓ: Όποιος έχει οποιαδήποτε ένσταση για συγκεκριμένα post ας απευθύνεται σε μένα με πμ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 UP ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2011 H βάση ανταλλάσεται με EQ6 skyscan και η διαφορά μετρητοίς ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2011 α)η τιμή μειώνεται στα 650 ευρώβ)+300 ευρώ για ανταλλαγή με εξίσου ΑΨΟΓΗ ΕQ6... ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 UPupupupup ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 UPUPUP ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα